...kiedyś kominiarz miał taki wycior...Cblondyn pisze:Zawsze pozostaje jeszcze kostka/moneta. Albo spotkany kominiarz na ulicyPipsKong pisze:
jakiś tam klin się pewnie zmieści![]()
![]()
![]()
DayTrading: Środa 30.05.2018
- Bartomierz
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 30.05.2018
BBHMM 

-
- Fanatyk
czasem wystarczały same posty aleeeee zarobiłemCblondyn pisze:Zawsze pozostaje jeszcze kostka/moneta. Albo spotkany kominiarz na ulicyPipsKong pisze:
![]()
![]()

-- Dodano: 30 maja 2018, 10:29 --
miał a teraz chodzi z czujnikiemBartomierz pisze:...kiedyś kominiarz miał taki wycior...Cblondyn pisze:Zawsze pozostaje jeszcze kostka/moneta. Albo spotkany kominiarz na ulicyPipsKong pisze:
![]()
![]()

mi kostka w zupełności wystarcza ;]
a jak tylko patrze na te kreski to robię błędy

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
to zapisz sie do doswiadczenia o KostcePipsKong pisze:mi kostka w zupełności wystarcza ;]

zgasilem daxa i 2male lka juz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- Bartomierz
- Pasjonat
Cytat z money.pl:
"Praprzyczyną wszystkiego są ostatnie wybory z marca, które dały zwycięstwo Koalicji Prawicowej (265 mandatów na 630)...."
Jakbyście się kiedyś zastanawiali nad praprzyczyną wszystkiego....
"Praprzyczyną wszystkiego są ostatnie wybory z marca, które dały zwycięstwo Koalicji Prawicowej (265 mandatów na 630)...."
Jakbyście się kiedyś zastanawiali nad praprzyczyną wszystkiego....
BBHMM 

a i lka dlatego bo na 12653 jest 50fb z krotkiej czasowkiXAB pisze:zgasilem daxa i 2male lka juz

a i uwaga zamowilem mocna 3ke w gore juz zaraz

tak mocna ma byc jak orgr

https://iv.pl/images/52987310526123675190.png
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB, oni wężykiem jadą na DAX-ie, a ty to chcesz grać?? Czekają juz na stany. A w USA chyba chca wrócić jednak do konsoli.. a to oznacza koniec spadków..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
kong pomóz kostka prawde powiesell/buy GJPipsKong pisze:mi kostka w zupełności wystarcza ;]

pomagam ;] ja mam BUYTomasz196407 pisze:kong pomóz kostka prawde powiesell/buy GJPipsKong pisze:mi kostka w zupełności wystarcza ;]

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...