DayTrading: Środa 30.04.2014
Re: DayTrading: Środa 30.04.2014
powiedzcie mi gdzie są SL tych eSek, to powiem wam gdzie jest opór 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
pokaz ja na wykresie...Nowy123 pisze:MA 200 na 1 h zatrzymala EDZIA czesto tak bywa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
spodziewałem się ze ze bedzie poniżej 0.5% a tak lepsze od poprzednich i gorsze od oczekiwanych, ale i tak lepsze niż ostatnio
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ładne zagranie, pozazdrościł, tylko było obarczone baardzo dużym ryzykiem, bo jak by była inflacja 0.6 to już by nie było tej odbitki.MasterFx pisze:pokaz ja na wykresie...Nowy123 pisze:MA 200 na 1 h zatrzymala EDZIA czesto tak bywa
o tym wlasnie mowilem, z mojego doswiadczenie ustawianie takich malych sl w takich miejscach mija sie z celem, u mnie maly zapas zostalMasterFx pisze:hehhe, piekna akcja
wycikna i wio

MasterFx pisze:pokaz ja na wykresie...Nowy123 pisze:MA 200 na 1 h zatrzymala EDZIA czesto tak bywa
wlasne sie motaja na niej t o sobie wrzuc na wykres MA200 i po sprawie
cIEKAWE co zrobi mario, jak mu inflacja zacznie rosnąc, i edek bedzie powyżej 1,42 czy bedzie jakos osłabiał kurs euro, czy nie
Tak myślę!
Tak myślę!
- Loose_wawa
- Gaduła
to trwały ruch czy jedynie "zagrywka" dla zmylenia?
po wczorajszych danych z Niemiec spodziewano sie gorszych danych, co zostało zdyskontowane.BOCZEK pisze:spodziewałem się ze ze bedzie poniżej 0.5% a tak lepsze od poprzednich i gorsze od oczekiwanych, ale i tak lepsze niż ostatnio
okazało sie ze dane nie sa az tak złe jak sie wczoraj wydawalo stad odreagowanie
bedzie dobre ADP to sie dolar umocni e/u wróci do punktu wyjscia
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
tam zadna MA nie ma nic do rzeczyNowy123 pisze:MasterFx pisze:pokaz ja na wykresie...Nowy123 pisze:MA 200 na 1 h zatrzymala EDZIA czesto tak bywa
wlasne sie motaja na niej t o sobie wrzuc na wykres MA200 i po sprawie
mniejszy interwał
ja własnie sie odwrociłem...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.