DayTrading: Środa 30.04.2014
- kk.dreamer
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 30.04.2014
Hej. Gdyby nie fed to jak dla mnie edek ustawiony do zwały bardziej, ale co oni wymodzą to ciężko rozkminic 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Nic nie wymodza, obetna o 10mld, rynek juz to wycenil, reakacja moze bedzie taka ze z 20 pips spadniemy, czy to pomoze w spadkach? Zobaczymy.kk.dreamer pisze:Hej. Gdyby nie fed to jak dla mnie edek ustawiony do zwały bardziej, ale co oni wymodzą to ciężko rozkminic
Co do kabla to wazna strefa teraz bedzie 1.6840-50, jak tam zejdziemy i przejdziemy to moze byc sygnal fajnej sprzedazy. O ile tam dotrzemy oczywiscie w najblizszym czasie

jeżeli będzie jakaś istotna zmiana w komunikacie to na 20 pipsach się nie skończy, pamiętajmy co było ostatnio, 19 marca bodajże
Swing
Bardziej zaczynam się skłaniać na edka w okolicach 1.39+ może podwójny szczyt? zrobiłem właśnie zlecenie buy limit 1.3882 SL 1.3865, może coś wpadnie ciekawegokoks pisze:jeżeli będzie jakaś istotna zmiana w komunikacie to na 20 pipsach się nie skończy, pamiętajmy co było ostatnio, 19 marca bodajże
Cięcia o 10 mld, stopy bez zmian.
Dzięki za info, bo nie wiedziałemmelpomena pisze:Cięcia o 10 mld.

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

czyli zgodnie z planem, FED w stosunku do wcześniejszych atrakcji to pikuś 
teraz czas na powrót do punktów wyjścia na g/u i e/u co by piekne górne cienie zostały

teraz czas na powrót do punktów wyjścia na g/u i e/u co by piekne górne cienie zostały

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Re: Odp: DayTrading: Środa 30.04.2014
Sysko w cenie...melpomena pisze:Cięcia o 10 mld, stopy bez zmian.
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Re: Odp: DayTrading: Środa 30.04.2014
probowałem to Ci rano wytłumaczyckera.p pisze:prawie bez reakcji.... hmmmm

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...