ja tu widzę formację "three line strike"Bemowo1 pisze:a świeczki dzienne to preludium do dalszych spadków

ja tu widzę formację "three line strike"Bemowo1 pisze:a świeczki dzienne to preludium do dalszych spadków
Jak u ciebie elliot wygląda ?Bemowo1 pisze:a świeczki dzienne to preludium do dalszych spadków
Tracha pisze:Murzyn to ja, jak kolejny dzień wychodzę na minus
5 * 100 pips = 500 pipspedro pisze:http://blogi.bossa.pl/2009/12/08/najefe ... -swiecowe/Bemowo1 pisze:a świeczki dzienne to preludium do dalszych spadków
brawofreakout pisze:ja tu widzę formację "three line strike"Bemowo1 pisze:a świeczki dzienne to preludium do dalszych spadkówpo tym spadku powinno być odbicie wielkości dzisiejszej spadkowej świecy
Późnym wieczorem postaram się wrzucić - w pracy jeszcze jestemAs7 pisze:Jak u ciebie elliot wygląda ?Bemowo1 pisze:a świeczki dzienne to preludium do dalszych spadków
A to hary się zapożyczyl stracił i go teraz komornik szuka?as28 pisze:a później jak hary powiesz że fx cię nudziyeahman pisze:No fakt na tym H4 jest jeszcze RGR... łooo matko, biore pożyczkę z banku z 200k i połową bański walę w S
A postawiłeś SL tam, gdzie było cię stać na stratę?As7 pisze:Tracha pisze:Murzyn to ja, jak kolejny dzień wychodzę na minus
nie jesteś sam