jejuu jaki społeczniak się znalazł.. a żadnej analizy sam nie wklei mądraladobryfxplayer pisze:w dzisiejszym temacie jest 12 stron na zamkniecie dnia bedzie dwa razy tylez bezsensownymi komentarzami w stylu: a nie mowilem, moglem zagrac w odwrotna strone, dlaczego nie wszedlem kurrr tyle by pipsow wpadlo, ale ruletka, ale hazard, itp. itd., wiec prosze was oszczedzcie sobei czasu na pisanie takich glupot...
DayTrading: Środa 29.10.2014
Re: DayTrading: Środa 29.10.2014
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
odpowiedź rokuwaller pisze:na wykresielaranja pisze:Gdzie najlepiej (najszybciej) sprawdzić, co ustalił FOMC?
nie mam pozycji na parach z USD - ale obstawiam to co widać, czyli umocnienie EDKA i osłabienie USD.
Dowiemy się za 5 minut.
Ciekawostka złoto i platyna. Platyna wysoko, a złoto zjechało. Zazwyczaj chodzą razem.
Dla mnie to sygnał, że złoto pójdzie UP, a zjazd to "fałszywka"
indeksy zjechały nawet przed FED... Co i tak nic nie zmienia, bo mogą równie dobrze wyskoczyć jak rakieta UP.
-- Dodano: 29 paź 2014, 18:57 --
ropka ładnie cisnie do góry, korekta czy zmiana trendu? czy po prostu idzie zima?
A śmiali sie z podbierania eLek w dołkach 
Dowiemy się za 5 minut.
Ciekawostka złoto i platyna. Platyna wysoko, a złoto zjechało. Zazwyczaj chodzą razem.
Dla mnie to sygnał, że złoto pójdzie UP, a zjazd to "fałszywka"
indeksy zjechały nawet przed FED... Co i tak nic nie zmienia, bo mogą równie dobrze wyskoczyć jak rakieta UP.
-- Dodano: 29 paź 2014, 18:57 --
ropka ładnie cisnie do góry, korekta czy zmiana trendu? czy po prostu idzie zima?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dobra czysta ruletka - obstawiam edka UP sprawdzę swojego farta
(nie mam żadnej pozycji) zajmę koło godziny 20-21 dopiero
(nie mam żadnej pozycji) zajmę koło godziny 20-21 dopiero
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
No i sie zaczyna....
Jedziemy w dol.
Jedziemy w dol.
zapakowani w longi?
odbitka po tym zjeździe już niedługo także czyhać na swoją okazję 
i dupa, edek w dół - i dobrze nie mieć pozycji
haha. Indeksy też w dół?
To też dobrze 
Nowy123 miał 100% racji wczoraj.
Nowy123 miał 100% racji wczoraj.
bez niespodzianek dola king
FOMC tapers final $15 billion of asset purchases, as expected. ^MW
i shorcki jada na SP509 u kablu
i shorcki jada na SP509 u kablu
Kto nie miał shortów ten fujara...
Tyle na dzisiaj.
Tyle na dzisiaj.
Kto nie miał shortów (lub longów) - ten nie hazardzistaMeforash pisze:Kto nie miał shortów ten fujara...
Tyle na dzisiaj.