DayTrading: Środa 29.05.2013
Re: DayTrading: Środa 29.05.2013
chyba stopy poleciały na eurpln, taki odlot
Tylko tak skomentuje ten postmatvaaa pisze:na EJ to chyba tylko korekta bo trend ogólnie spadkowy m
amy

Pytanie brzmi gdzie się zatrzyma....
powtórka z maja zeszłego roku, 4,23 przebite i jak się utrzyma to otwarta droga do 4,40pr7emo pisze:chyba stopy poleciały na eurpln, taki odlot
a śmiali się ze mnie koledzy od walut, jak w marcu mówiłem że 4,30 do końca czerwca...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Nie ma sie co śmiać, ja trzymam eLke od wczorajszego 4.18 z TP na 4.30, zabezpieczoną już na 4.19. Tylko mnie broker wkur... bo strasznie duzy swap nalicza na zlotowkowych kupno.pedro pisze:powtórka z maja zeszłego roku, 4,23 przebite i jak się utrzyma to otwarta droga do 4,40pr7emo pisze:chyba stopy poleciały na eurpln, taki odlot
a śmiali się ze mnie koledzy od walut, jak w marcu mówiłem że 4,30 do końca czerwca...
pozdr
Ostatnio zmieniony 29 maja 2013, 12:32 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
atlanticos pisze:kabel możliwe że rysuje się orgr na m15 m30 ale ostrożnie
a prognozy danych to chyba na slepo walą. Prognozy byly 4 krotnie bardziej optymistyczne od poprzednich to tez bylo sie mozna spodziewac ze to blef i bedzie shit ale zeby az taki ? Jak dla mnie ostatnie dane z funta to jedna wielka sciema

Master.MasterFx pisze:EUR/USD
gratulacje wczorajszej prognozy edka,
co do dzisiejszej - nie uważasz, że pierwsza strefa jest już, jak to określasz - "mocno zużyta"?
agresywnie, że tak powiempsxor pisze:Nie ma sie co śmiać, ja trzymam eLke od wczorajszego 4.18 z TP na 4.30, zabezpieczoną już na 4.19. Tylko mnie broker wkur... bo strasznie duzy swap nalicza na zlotowkowych kupno.pedro pisze:powtórka z maja zeszłego roku, 4,23 przebite i jak się utrzyma to otwarta droga do 4,40pr7emo pisze:chyba stopy poleciały na eurpln, taki odlot
pozdr

Jutro też jest dzień.
Hmmm, czy wg Was opłaca się wchodzić jeszcze w L na dolarze?
nawet nie gadaj dużo ludzi ma kredyt w europedro pisze:powtórka z maja zeszłego roku, 4,23 przebite i jak się utrzyma to otwarta droga do 4,40pr7emo pisze:chyba stopy poleciały na eurpln, taki odlot
dziwne że NBP jeszcze nie reaguje