o Jezus Maria......._Kerad_ pisze:dobryfxplayer pisze:Kerad jeszce brakuje zebys powiedzal ze przegrales nie swoje pieniadze... szkoda.
ku przestrodze że tak powiem
znaczna część to pożyczone i muszę sprzedać (dobrze że mam) działki no i jeszcze zostanę z długiem
DayTrading: Środa 29.03.2017
Re: DayTrading: Środa 29.03.2017
Czyżby EURUSD UP na 1.0830 i po
podeslij mu te materiały moze co?Stachuu pisze:o Jezus Maria......._Kerad_ pisze:dobryfxplayer pisze:Kerad jeszce brakuje zebys powiedzal ze przegrales nie swoje pieniadze... szkoda.
ku przestrodze że tak powiem
znaczna część to pożyczone i muszę sprzedać (dobrze że mam) działki no i jeszcze zostanę z długiem

nikomu więcej nie bede wysyłał
szkoda że demko 
edka bym brał na piramidę od 1,0850 , na aktualnym poziomie bardzo wysokie ryzyko rajdów w niechcianą stronę

edka bym brał na piramidę od 1,0850 , na aktualnym poziomie bardzo wysokie ryzyko rajdów w niechcianą stronę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2017, 14:27 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
a który raz to tutaj wrzucasz?...pr7emo pisze:szkoda że demko
i po co? ...
nie rozczulaj się, zbuduj 100k kapitału i nie płacz, będzie dobrze

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
mniej miałem, miło że o mnie pamiętaszpedro pisze:a który raz to tutaj wrzucasz?...pr7emo pisze:szkoda że demko
i po co? ...

dobra zgłosze się jak dobujam z tym statementem do bańki
na realu pare eurasów zarabiam na dzień to ktoś może się w ogóle nie interesować

przytulić Cie?pr7emo pisze:mniej miałem, miło że o mnie pamiętaszpedro pisze:a który raz to tutaj wrzucasz?...pr7emo pisze:szkoda że demko
i po co? ...
na realu pare eurasów zarabiam na dzień to ktoś może się w ogóle nie interesować

ja ostatnio system wymyśliłem, że co miesiąc wrzucam x PLN na konto u broka, i teraz po 3 miesiącach mam 3 razy x plus 1 x

Jutro też jest dzień.
spoko, jak tak dalej pójdzie to bedziesz się musiał nauczyć jeździć szybkim samochodempedro pisze:przytulić Cie?pr7emo pisze:mniej miałem, miło że o mnie pamiętaszpedro pisze: a który raz to tutaj wrzucasz?...
i po co? ...
na realu pare eurasów zarabiam na dzień to ktoś może się w ogóle nie interesować...
ja ostatnio system wymyśliłem, że co miesiąc wrzucam x PLN na konto u broka, i teraz po 3 miesiącach mam 3 razy x plus 1 x...takie konto oszczędnościowe u brokera, gdzie trejduje sobie ... i kapitał rośnie, a co miesiąc mogę ciut większe pozycje otwierać : ) ... pierwsza ewentualna wypłata na święta w grudniu 2017