duża jest siła niedźwiedzi, jeszcze nie ten moment na Lharymilloki pisze:tak? Zresztą już się zapakowaliście. Pewnie co niektórzy...
edek wydeptał do 1,2880
duża jest siła niedźwiedzi, jeszcze nie ten moment na Lharymilloki pisze:tak? Zresztą już się zapakowaliście. Pewnie co niektórzy...
to chyba dobrze co? trend wzrostowy jestharymilloki pisze:A teraz pewnie wszyscy się pakują w L.
czym mierzysz siłę dla edka?pr7emo pisze:duża jest siła niedźwiedzi, jeszcze nie ten moment na Lharymilloki pisze:tak? Zresztą już się zapakowaliście. Pewnie co niektórzy...
edek wydeptał do 1,2880
zeuss pisze:to chyba dobrze co? trend wzrostowy jestharymilloki pisze:A teraz pewnie wszyscy się pakują w L.
-- Dodano: śr 28-11-2012, 16:09 --
czym mierzysz siłę dla edka?pr7emo pisze:duża jest siła niedźwiedzi, jeszcze nie ten moment na Lharymilloki pisze:tak? Zresztą już się zapakowaliście. Pewnie co niektórzy...
edek wydeptał do 1,2880
Możliwe, że poziom 1.2880 zostanie obroniony. Wsparcie w postaci minimów z ostatnich dni października.pr7emo pisze:duża jest siła niedźwiedzi, jeszcze nie ten moment na Lharymilloki pisze:tak? Zresztą już się zapakowaliście. Pewnie co niektórzy...
edek wydeptał do 1,2880
chociaż z drugiej strony, może masz rację, zjazd mógł być potencjalnie jako zaczątek wzrostowego pinbara na s&p, przez to edek skorelowany również obierze kierunekmartell pisze:Możliwe, że poziom 1.2880 zostanie obroniony. Wsparcie w postaci minimów z ostatnich dni października.pr7emo pisze:duża jest siła niedźwiedzi, jeszcze nie ten moment na Lharymilloki pisze:tak? Zresztą już się zapakowaliście. Pewnie co niektórzy...
edek wydeptał do 1,2880
yhy, sądziłem że używasz jakiegoś wskażnika do pomiaru siły, a to domysły.pr7emo pisze:@zeuss, ruchem sapinki oraz surowce są dziś przekonujące co do sentymentu rynku
wydaje mi się że zaczną od dziś mówić o zadłużeniu USA coraz bardziej, wczoraj mówiłem że jak Grecja się skończy to czyms trzeba zapełnić tabloidy
nie no, jak widzę długą świeczke w krótkim czasie to jest to najlepszy wskaźnik :]zeuss pisze:yhy, sądziłem że używasz jakiegoś wskażnika do pomiaru siły, a to domysły.pr7emo pisze:@zeuss, ruchem sapinki oraz surowce są dziś przekonujące co do sentymentu rynku
wydaje mi się że zaczną od dziś mówić o zadłużeniu USA coraz bardziej, wczoraj mówiłem że jak Grecja się skończy to czyms trzeba zapełnić tabloidy
dobrze widzisz ale jeszcze nie teraz...na razie lecimy na poziom 3 tys metrów... stamtąd dopiero można skakacHodis pisze:Dobrze widzę RGR na audusd ?