wczoraj kupilem rope. Czekalem na ten poziom 42.xx. SL 42 rowne i lecim na 70lutek pisze:Highend złoto rośnie edek rośnie ropa spada a ty niedługo ropę kupujesz za całe depo![]()
![]()
DayTrading: Środa 28.10.2015
Re: DayTrading: Środa 28.10.2015
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- dobryfxplayer
- Maniak

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
- magura2004
- Pasjonat

W poprzednim tygodniu kangur 0,75 a teraz do piachuhighend pisze:AUD dostał po d**ie w nocy po danych. I co?
aud do piachu, pln do piachu, gbp do piachu, eur do piachu..... usd do piachu
powodzenia
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
myślisz, że yellen może zaburzyć projekcję, jeśli definitywnie powie że w tym roku nie będzie podwyżek?, myślałem że poniedziałek, wtorek wybiją tą formację, a tu konsola, do tego wiadomo jak dane fundamentalne wpływają. Bądź co bądź ciekawie się zapowiada. Jeśli by coś powiedziała ciekawego to przestrzeń w górę jest piękna.atlanticos pisze:edek h1
https://www.tradingview.com/x/t7CSEcCM/
- atlanticos
- Maniak

dziś nie ma konferencjiramib pisze:myślisz, że yellen może zaburzyć projekcję, jeśli definitywnie powie że w tym roku nie będzie podwyżek?, myślałem że poniedziałek, wtorek wybiją tą formację, a tu konsola, do tego wiadomo jak dane fundamentalne wpływają. Bądź co bądź ciekawie się zapowiada. Jeśli by coś powiedziała ciekawego to przestrzeń w górę jest piękna.atlanticos pisze:edek h1
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Moj post az kipi ironia. Oczywiscie ze kangur na 0.75Zibi 68 pisze:W poprzednim tygodniu kangur 0,75 a teraz do piachuhighend pisze:AUD dostał po d**ie w nocy po danych. I co?
aud do piachu, pln do piachu, gbp do piachu, eur do piachu..... usd do piachu
powodzenia
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
i tak bedziemy sie gibac do tego fomc
-
Wierny sobie
- Stały bywalec

Panie żabaatlanticos pisze:dziś nie ma konferencjiramib pisze:myślisz, że yellen może zaburzyć projekcję, jeśli definitywnie powie że w tym roku nie będzie podwyżek?, myślałem że poniedziałek, wtorek wybiją tą formację, a tu konsola, do tego wiadomo jak dane fundamentalne wpływają. Bądź co bądź ciekawie się zapowiada. Jeśli by coś powiedziała ciekawego to przestrzeń w górę jest piękna.atlanticos pisze:edek h1
a smiec do oporu, dlugterminowo to moze i s , ale jakby na dzis to bylo takie 100% s to nie graliby ludziom na nerwach i nie konsolidowaliby od poniedzialku, zreszta jak taki longterm, to na weekly moglo to byc tylko falszywe wybicie