to już byśmy byli ze 100p niżej no ale oczywiscie nigdy nic nie wiadomo najgorzej jakby sie ameryka posypała teraz to by mogło edka pociagnac w dółwesoly pisze:Gorzej jak poleci dalej...lukpiasek pisze:12 świeczek h1 i edek spadł około 40p normalnie jak odbije to w 1h odrobi taki spadek![]()
jedyne pytanie czy zdoła jeszcze dzis czy moze dopiero przy azji albo rano
DayTrading: Środa 28.05.2014
Re: DayTrading: Środa 28.05.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

patrząc na volumeny to chłopaki muszą kupę kasy wpakować, żeby utrzymać te poziomy. Z innej beczki to chyba któryś bank osiągną TP na sp na poziomie 1900adk77 pisze:sp - d1
Edek się zbiera jakby chciał a nie mógł:p
Kumacie...
Na 100 ostatnich transakcji 79 miałem stratnych, 10 zyskownych i 11 na 0. Przy czym sumarycznie straciłem tylko 22% kapitału...
Na 100 ostatnich transakcji 79 miałem stratnych, 10 zyskownych i 11 na 0. Przy czym sumarycznie straciłem tylko 22% kapitału...
jakos takos mi to wychodzi hmmm
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Juz dawno stwierdziłem ze nie ma sensu podniecac sie skutecznoscia bo jest ona tylko pochodna innych rzeczy.ByQ pisze:Kumacie...
mozna miec wysoka i byc w ciemnej dupie z zyskami a mozna miec niska badz "relatywnie niska" i byc zarobionym.
Osobiscie moge uwierzyc równiez w to ze ktos zarabia majac skutecznosc 1%

-- Dodano: 28 maja 2014, 21:12 --
i co dalej, zwała???Nowy123 pisze:jakos takos mi to wychodzi hmmm

Co najwyżej 2000 i zwałka, ale to moje zdanieMasterFx pisze:Juz dawno stwierdziłem ze nie ma sensu podniecac sie skutecznoscia bo jest ona tylko pochodna innych rzeczy.ByQ pisze:Kumacie...
mozna miec wysoka i byc w ciemnej dupie z zyskami a mozna miec niska badz "relatywnie niska" i byc zarobionym.
Co najwyżej 2000 i zwałka, ale to moje zdanie[/quote]Marek. pisze: i co dalej, zwała???
jakies argumenty za tym przemawiaja i jak duza ta zwałka?
jakies argumenty za tym przemawiaja i jak duza ta zwałka?[/quote]MasterFx pisze:Co najwyżej 2000 i zwałka, ale to moje zdanieMarek. pisze: i co dalej, zwała???
5 letnia hossa, NAJDŁUŻSZA HOSSA TRWAŁA 10 LAT, A ŚREDNIA TO 5-7 LAT,
więc jak trup z szafy nie wypadnie to tylko korekta.
MasterFx pisze:Juz dawno stwierdziłem ze nie ma sensu podniecac sie skutecznoscia bo jest ona tylko pochodna innych rzeczy.ByQ pisze:Kumacie...
jesli to 3 duze to korekta i jeszcze jedno UP inflacyjne ale to czort wie ja kto czasowo wyjdze
a teraz znaki dymna na KIWI znowu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.