DayTrading: Środa 28.01.2026

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
navik
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 28.01.2026

Nieprzeczytany post autor: navik »

Zostało dwa dni notowań w tym miesiącu. Miesięczna świeca na srebrze jest gigantyczna i praktycznie bez knota od góry na ten moment. A nawet wyglada jakby chcieli jeszcze szarpnąć w górę i wyrysował nowe ATH jeszcze w tym miesiącu ... to, że jest hossa na metalach to widać i czuć. To, że mogą wywalić na 200$ czy 500$ czy ........ $ ?? ( mozna wstawić dowolna liczbę w miejsce kropek :p ) to tez widac i czuć. :roll:

Pytania jakie cisną mi sie na usta brzmią:
1. W jakim kształcie zamkniemy świece miesięczną?
2. Czy wywalimy jeszcze ATH ?

Bo jeżeli wywalimy nowe ATH, to ja widziałbym dojście na 125 $. I w sumie nie mam nic przeciwko, tylko ta świeca miesięczna bedzie w pizdu wielka. Juz jest gigantyczna i „nieproporcjonalna” do reszty wykresu :roll: ... no i nie ma knota, co mi nie daje spokoju :lol:
A złoto ciągnie w górę jak wariat i boje sie , że pociągnie jeszcze srebro w górę. Dzis cały dzień gnietli sie na srebrze jak sardynki w puszce. I podeszli pod szczyt.
Mętlik mi to złoto robi w głowie, a chciałbym jakoś sensownie rozegrać końcówkę miesiąca i zamknięcie świec miesięcznych.

Nie wiem.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Zablokowany