Trzeba było brać jak pisałem ze promocja była, ja zapakowany po jaja w okolicy 32 ,wszystko mi sie świeci na zielonogrubaspekula pisze:A na giełdzie ładnie banki rosną. PKO BP już 4,28%

Liczyłem ze w dwa miesiące wykręci ale w takim tempie

Trzeba było brać jak pisałem ze promocja była, ja zapakowany po jaja w okolicy 32 ,wszystko mi sie świeci na zielonogrubaspekula pisze:A na giełdzie ładnie banki rosną. PKO BP już 4,28%
Ostatnio podali końcoworoczne PKB, które okazało się dużo lepsze jak dobrze pamiętam, ale nie jestem tego pewien na 100%MR. D pisze:tylko dlaczego poszło w dół ? po ostatniej decyzji utrzymującej stopy poszło w górę o 100 pipsów. Moja mała "s" parę groszy zarobiła choć moja prognoza się kompletnie nie sprawdziła
RBNZ widzi obecne poziomy stóp procentowych jeszcze przez jakiś czasMR. D pisze:tylko dlaczego poszło w dół ?
w TVN na pewno wiedząMR. D pisze:tylko dlaczego poszło w dół ? po ostatniej decyzji utrzymującej stopy poszło w górę o 100 pipsów. Moja mała "s" parę groszy zarobiła choć moja prognoza się kompletnie nie sprawdziła
Dlatego ze na szczycie odbyła się ogromna dystrybucja.MR. D pisze:tylko dlaczego poszło w dół ? po ostatniej decyzji utrzymującej stopy poszło w górę o 100 pipsów. Moja mała "s" parę groszy zarobiła choć moja prognoza się kompletnie nie sprawdziła
W sumie analizując wykres stóp procentowych i inflacji to jak tylko zaczęła wzrastać na przełomie 2013-14 to 4 razy rzędu mieliśmy wzrost.melpomena pisze:RBNZ widzi obecne poziomy stóp procentowych jeszcze przez jakiś czasMR. D pisze:tylko dlaczego poszło w dół ?
NZD niewyjaśnialnie wysoki
Przyszłe ruchy stóp „w górę lub w dół” będą zależne od danych
RBNZ widzi dalsze osłabienie się NZD
Inflacja w 2015 roku pozostanie poniżej 1%!
Powród do 2% inflacji będzie bardziej stopniowy
Read more: http://xpuls.pl/komunikat-rbnz-2/#ixzz3Q9HJoOm0