Zrób na dzis przerwenowy joker pisze:Ale mnie dzisiaj pech kur......a prześladuje juz mam dosc co bym nie kupił to wtopa
DayTrading: Środa 28.01.2015
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 28.01.2015
- atlanticos
- Maniak
to zacznij sprzedawacnowy joker pisze:Ale mnie dzisiaj pech kur......a prześladuje juz mam dosc co bym nie kupił to wtopa
edit:
edek wygląda jakby chciał zrobic powtórkę sprzed tygodnia - mamy małą flagę wewnątrz dużej... to by sie pokrywało z testem 1.1450-1.15 przed kolejną falą spadkową
https://www.tradingview.com/x/ktPm63Nv/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
tez ciekwie Kabel wyglada pod FEd
ale ne ma co chyba uz wrozyc bo cuda sie moga dzic
dzis
ale ne ma co chyba uz wrozyc bo cuda sie moga dzic

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kolejni mistrze świata, wlasnie dostalem spam na skrzynke :
"Jednorazowa opłata rejestracyjna wynosi 1 grosz (gdy Klient dokonuje opłaty rejestracyjnej na konto w jednym z banków w którym Spółka posiada swoje konto). Reprezentatywny przykład: kwota pożyczki wypłacona Pożyczkobiorcy 3 000 PLN; czas obowiązywania umowy 10 miesięcy; miesięczna rata 526.75 PLN; całkowita kwota pożyczki 5 100 PLN; oprocentowanie 12%; prowizja za udzielenie pożyczki 2 100 PLN; całkowita kwota do zapłaty 5 267.5 PLN; RRSO 281.6% (stan na dzień 09.10.2014r.). Powyższa wiadomość ma jedynie charakter informacyjno-promocyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 Kodeksu cywilnego. Zawarcie umowy pożyczki zależy od oceny zdolności kredytowej wnioskodawcy."
"Jednorazowa opłata rejestracyjna wynosi 1 grosz (gdy Klient dokonuje opłaty rejestracyjnej na konto w jednym z banków w którym Spółka posiada swoje konto). Reprezentatywny przykład: kwota pożyczki wypłacona Pożyczkobiorcy 3 000 PLN; czas obowiązywania umowy 10 miesięcy; miesięczna rata 526.75 PLN; całkowita kwota pożyczki 5 100 PLN; oprocentowanie 12%; prowizja za udzielenie pożyczki 2 100 PLN; całkowita kwota do zapłaty 5 267.5 PLN; RRSO 281.6% (stan na dzień 09.10.2014r.). Powyższa wiadomość ma jedynie charakter informacyjno-promocyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 Kodeksu cywilnego. Zawarcie umowy pożyczki zależy od oceny zdolności kredytowej wnioskodawcy."
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Zaba: sprzedawanie jest również kupowaniem. W sensie ze kupujesz kontrakt na spadek.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
nic GVP AUD to kiszonka bedzie bo spada KABEL i AUD
wiec kiszona w bok 

ale żeś walnął ja łysy warkoczem o beton, albo kupujesz albo sprzedajesz dwie opcje, nie ma innego rozumowaniahighend pisze:Zaba: sprzedawanie jest również kupowaniem. W sensie ze kupujesz kontrakt na spadek.

poczytaj o kontraktach futuresdragon79 pisze:ale żeś walnął ja łysy warkoczem o beton, albo kupujesz albo sprzedajesz dwie opcje, nie ma innego rozumowaniahighend pisze:Zaba: sprzedawanie jest również kupowaniem. W sensie ze kupujesz kontrakt na spadek.
a później pisz
Na edku jest ostry re-test
I to jak na takie wybicie to stosunkowo szybko...
Będzie wszystko wiadomo jak się M15 zamknie... , a potem godzinówka potwierdzi.
Do 17:00 jak tam nie wrócą to może coś sie ruszy w dół.
Ale zaczynam brać pod uwagę że się dałem naciąć na fake-out'a...
Także rejon 1.1325-30 do obserwacji, a najlepiej chyba sobie dziś odpuścić faktycznie trading.

I to jak na takie wybicie to stosunkowo szybko...
Będzie wszystko wiadomo jak się M15 zamknie... , a potem godzinówka potwierdzi.
Do 17:00 jak tam nie wrócą to może coś sie ruszy w dół.
Ale zaczynam brać pod uwagę że się dałem naciąć na fake-out'a...
Także rejon 1.1325-30 do obserwacji, a najlepiej chyba sobie dziś odpuścić faktycznie trading.
Poczekaj jeszcze 10 $ i można brać na long term.wariatgdynia pisze:Zrób na dzis przerwenowy joker pisze:Ale mnie dzisiaj pech kur......a prześladuje juz mam dosc co bym nie kupił to wtopa
The only way is up