DayTrading: Środa 27.05.2020
Re: DayTrading: Środa 27.05.2020
Indeks Dolara łatanie dziury
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Oby wyszło na twoje.
Kermit - nie bądź taki skromny. Ja na wybiciu szczytu dołożyłem S na edim. Ale, żebyśmy razem zarobili.

Jak wam się chce Panowie, to możecie namalować kabla. U mnie S.
Pozdrawiam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
spoko
az taki madry zeby przewidziec tydzien temu ze moga wywalic 700 to ja niestety nie jestem
mnie tez to ugniatanie ciut kosztowalo i dobrze ze nie bylem przy kompie bobym pewnie dopiero terz mial ok srednia

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Tez się dołączam gratki:) jedziemy na tej derezynie:)
zarobimy bo teraz juz na 108x

940-980i 1087-109
Ostatnio zmieniony 27 maja 2020, 17:22 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wti
32, 3 stop
32, 3 stop
podskok lekki i 30 w czerwcu lub wczesniej

wrocilaby wreszcie robota na minimum5 duzych pkt bo inaczej to hjnia nie robota

GBP-USD mały BAT w kanale TP 1 B SL pod dolną bandą kanału
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Coś czuje ze Standardowa Zagrywka USA zjazd i potem do góry i Europę zalatwic