Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dosłownie 2 minuty sie spóźniłem na spadki.. ale juz w S. DAX
Idealne wejście Dzisiaj już drugie. Dzisiaj CBlondyn zapodał linka do takiego żurnala. Może spróbujesz. Masz demo i nic cię to nie kosztuje? I żeby nie było. Też takie wejście miałem na kablu
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
nie widzę bo mam L więc moje widzenie jest nieobiektywne ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
nie ma problem dla mnie
ja szukam esek na dluzej niz chwilke a jak twoja lka dobra to git
im wyzej wywala tym dla mnie lepiej 60 spoko mi pasuje
no chyba ze masz jakas stara lke co jux sparciala a to juz gorzej
jakies dane tej 2 ropy chyba dzis po 16
Ostatnio zmieniony 26 cze 2019, 15:44 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
pisałeś nie inwestujesz dlatego dzięki postaram się
wiec sie nie zrozumielismy bo myslalem ze chodzi Ci o przemyslenie kierunku Co do inwestowania na daxie - nie moje klimaty
nie ma problem dla mnie
ja szukam esek na dluzej niz chwilke a jak twoja lka dobra to git
im wyzej wywala tym dla mnie lepiej 60 spoko mi pasuje
no chyba ze masz jakas stara lke co jux sparciala a to juz gorzej
jakies dane tej 2 ropy chyba dzis po 16
jak ropa ma spadac to raczej dziś i to ze 2 dolary i ze 3-4 do konca tygodnia... I nie moze przekroczyc 60$. Guma jest naprezona maksymalnie IMO. Powyzej tego poziomu nie widze spadkow innych niz korekcyjne bo zaneguja sygnał spadkowy miesieczny z konca maja...ale to tylko moj subiektywny punkt widzenia
jakby kogos to interesowalo to kiwi na dziennym próbuje właśnie wybić poziom szyi dla podwójnego dna