DayTrading: Środa 26.03.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 27 mar 2014, 00:00

Wzrost
15
52%
Bez zmian
2
7%
Spadek
12
41%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 26.03.2014

Nieprzeczytany post autor: pedro »

lukpiasek pisze:wig20 drugi dzień "daje radę" co dobrze wróży złotówce która też powinna się umacniać i w końcu przełamać poziom 3zł na u/pln w mojej opinii
ma sens, szczególnie przy eurusd na poziomie 1,40 :mrgreen:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

pedro pisze:
lukpiasek pisze:wig20 drugi dzień "daje radę" co dobrze wróży złotówce która też powinna się umacniać i w końcu przełamać poziom 3zł na u/pln w mojej opinii
e nie możliwe tak wysoko nie dojdą przecież fundamenty na to nie pozwolą, euro jest jak papier toaletowy czyli do dupy nie mają szans tak wysoko dojść na dziennym nawet by mi się to na wykresie nie zmieściło mam tylko wykres do 1.40090 :mrgreen: gdybym nie siedział w moich eLkach to bym widział tylko 1.28 :mrgreen: :d :564:

a tak poważnie wrzuć proszę wykres z którego wynika Tobie 1.40 chętnie się czegoś nauczę :)
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Kazimierz S
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kazimierz S »

Dzisiejsze dane dla Szwecji (bilans handlowy słabszy) stały się świetnym pretekstem do retestu starej wzrostowej LT. :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

KORETA NA H4??? CZY BEDZIE ODBICIE OD POZIOMU 38.2 FIBO?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

lukpiasek pisze:
pedro pisze:
e nie możliwe tak wysoko nie dojdą przecież fundamenty na to nie pozwolą, euro jest jak papier toaletowy czyli do dupy nie mają szans tak wysoko dojść na dziennym nawet by mi się to na wykresie nie zmieściło mam tylko wykres do 1.40090 :mrgreen: gdybym nie siedział w moich eLkach to bym widział tylko 1.28 :mrgreen: :d :564:

a tak poważnie wrzuć proszę wykres z którego wynika Tobie 1.40 chętnie się czegoś nauczę :)

nie wiem czy to Cię czegoś nauczy, ale... tak to widze:

https://www.tradingview.com/x/caESoFuA/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pedro pisze:
Nowy123 pisze: to zadna zlosiwosc jak zrobili wyskok na 70 w dniu zabawy na EUR USD i dziwnych tamtejszych manerwrach :) mialem S zabezpieczone jedno na BE drugie na maly zysk ja nie trzymam stratnych pozycji szczególnie widzac ze po slabych danych z CHIN pod ktore tez sie gralo zawrocili a później puszczana plota o stymulusach

najlepsze ze wiekszosc pamieta to co pisalem i ze wybilo SL ale tego c osie wczeniej dzialo na kangurze i ile sie wyjelo pod Chny i FED juz nie pamieta no ale coz ja nie jestem miszczem i nie mam trafnych 100 % wejsc przykro mi a chcialbym :mrgreen:

USD CAD elkuje

ja tam cenie to co piszesz, tylko po co szukac pod prąd, jak audy idą i pipsy hurtem na krosach lecą . . . od 3 dni,

gbpaud -> 2,5 figury,
eaud -> 2,1 figury,
audusd -> 1,2 ;)

wiem, że na cofka jest fajniej, ale... jeden lubi pomarańczy, inny jak mu nogi śmierdzą ; )
spoko luzik 1,2 figury to pod FEd i Chnskie dane zrobione bylo w dwa strzaly :) a tu tydzień czekania na tyle :)

EUR AUd pislem RGR wybli a na GBP AUD nie gram

AUD USD teraz IV powinn isc w 3jce i szykowac sie bedzie mozna do korekty i zagrania na nia jak woncza 3

USD CAd skalpik poszedl

-- Dodano: śr 26-03-2014, 13:04 --

DAX tez przy fajnych oporach siedzie 9500 9535

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Kangur powoli dociera do silnego oporu @ 0.9300. Duze prawdopodobienstwo reakcji.

https://www.tradingview.com/x/8mbhSeeV/

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

lukpiasek pisze:

https://www.tradingview.com/x/caESoFuA/[/quote]

trwały spadek poniżej last low 3750 neguje scenario wzrostowe tak mi się wydaje :roll:
Ostatnio zmieniony 26 mar 2014, 12:07 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Pedro - grubo jedziesz ;) :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

lukpiasek pisze:
lukpiasek pisze:

https://www.tradingview.com/x/caESoFuA/
trwały spadek poniżej last low 3750 neguje scenario wzrostowe tak mi się wydaje :roll:[/quote]

mnie

hmmm

http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1394196774
Ostatnio zmieniony 26 mar 2014, 12:12 przez Nowy123, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany