ma sens, szczególnie przy eurusd na poziomie 1,40lukpiasek pisze:wig20 drugi dzień "daje radę" co dobrze wróży złotówce która też powinna się umacniać i w końcu przełamać poziom 3zł na u/pln w mojej opinii

ma sens, szczególnie przy eurusd na poziomie 1,40lukpiasek pisze:wig20 drugi dzień "daje radę" co dobrze wróży złotówce która też powinna się umacniać i w końcu przełamać poziom 3zł na u/pln w mojej opinii
e nie możliwe tak wysoko nie dojdą przecież fundamenty na to nie pozwolą, euro jest jak papier toaletowy czyli do dupy nie mają szans tak wysoko dojść na dziennym nawet by mi się to na wykresie nie zmieściło mam tylko wykres do 1.40090pedro pisze:ma sens, szczególnie przy eurusd na poziomie 1,40lukpiasek pisze:wig20 drugi dzień "daje radę" co dobrze wróży złotówce która też powinna się umacniać i w końcu przełamać poziom 3zł na u/pln w mojej opinii
lukpiasek pisze:e nie możliwe tak wysoko nie dojdą przecież fundamenty na to nie pozwolą, euro jest jak papier toaletowy czyli do dupy nie mają szans tak wysoko dojść na dziennym nawet by mi się to na wykresie nie zmieściło mam tylko wykres do 1.40090pedro pisze:ma sens, szczególnie przy eurusd na poziomie 1,40lukpiasek pisze:wig20 drugi dzień "daje radę" co dobrze wróży złotówce która też powinna się umacniać i w końcu przełamać poziom 3zł na u/pln w mojej opiniigdybym nie siedział w moich eLkach to bym widział tylko 1.28
![]()
![]()
![]()
a tak poważnie wrzuć proszę wykres z którego wynika Tobie 1.40 chętnie się czegoś nauczę
spoko luzik 1,2 figury to pod FEd i Chnskie dane zrobione bylo w dwa strzalypedro pisze:Nowy123 pisze: to zadna zlosiwosc jak zrobili wyskok na 70 w dniu zabawy na EUR USD i dziwnych tamtejszych manerwrachmialem S zabezpieczone jedno na BE drugie na maly zysk ja nie trzymam stratnych pozycji szczególnie widzac ze po slabych danych z CHIN pod ktore tez sie gralo zawrocili a później puszczana plota o stymulusach
najlepsze ze wiekszosc pamieta to co pisalem i ze wybilo SL ale tego c osie wczeniej dzialo na kangurze i ile sie wyjelo pod Chny i FED juz nie pamieta no ale coz ja nie jestem miszczem i nie mam trafnych 100 % wejsc przykro mi a chcialbym![]()
USD CAD elkuje
ja tam cenie to co piszesz, tylko po co szukac pod prąd, jak audy idą i pipsy hurtem na krosach lecą . . . od 3 dni,
gbpaud2,5 figury,
eaud2,1 figury,
audusd1,2
wiem, że na cofka jest fajniej, ale... jeden lubi pomarańczy, inny jak mu nogi śmierdzą ; )
lukpiasek pisze:
e nie możliwe tak wysoko nie dojdą przecież fundamenty na to nie pozwolą, euro jest jak papier toaletowy czyli do dupy nie mają szans tak wysoko dojść na dziennym nawet by mi się to na wykresie nie zmieściło mam tylko wykres do 1.40090gdybym nie siedział w moich eLkach to bym widział tylko 1.28
![]()
![]()
![]()
a tak poważnie wrzuć proszę wykres z którego wynika Tobie 1.40 chętnie się czegoś nauczę
trwały spadek poniżej last low 3750 neguje scenario wzrostowe tak mi się wydajelukpiasek pisze:lukpiasek pisze:
e nie możliwe tak wysoko nie dojdą przecież fundamenty na to nie pozwolą, euro jest jak papier toaletowy czyli do dupy nie mają szans tak wysoko dojść na dziennym nawet by mi się to na wykresie nie zmieściło mam tylko wykres do 1.40090gdybym nie siedział w moich eLkach to bym widział tylko 1.28
![]()
![]()
![]()
nie wiem czy to Cię czegoś nauczy, ale... tak to widze:
https://www.tradingview.com/x/caESoFuA/