DayTrading: Środa 25.11.2015
Re: DayTrading: Środa 25.11.2015
Dopiero się uczę ale u mnie wygląda to tak:
Mamy kanał i teraz edek pójdzie w górę co najmniej do PP więc warto otwierać elki.
Mamy kanał i teraz edek pójdzie w górę co najmniej do PP więc warto otwierać elki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
karma zatoczy koło i je...e Cię w czoło
- atlanticos
- Maniak
nie brakuje Wam takiej mega szpili na 100 dolarow w dol na zlocie? Jak patrze na te 80% zapakowane w L to tylko czekam na taka akcje 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
no dobra... tylko davidFX też parę dni temu widział edka na 1.20 i wyżej, a zmienił zdanie nagleatlanticos pisze:co Ty nie robiles.... szkoda ze dzis rano napisales Davidowi takhighend pisze:
bardzo możliwe, zasięg 1.057xx podawałem w piątek i wtedy Żaba mi odpisał, że czemu nie - w sensie, że czemu by to nie miało paść w piątek, no ale padło dzisiaj![]()
![]()
![]()
![]()
i tyle w temaciehighend pisze: ten wykres wygląda na H1 mocno wzrostowo,
więc nie wiem z jakiej szklanej kuli ta czerwona kreska w dół.
więc chciałem mu na nosie trochę pograć

-- Dodano: 25 lis 2015, 14:29 --
kiedyś o tym pisałem, to mi powiedziałes że ta szpila już była (jak złoto spadło na 1070).atlanticos pisze:nie brakuje Wam takiej mega szpili na 100 dolarow w dol na zlocie? Jak patrze na te 80% zapakowane w L to tylko czekam na taka akcje
czyżby temat wrócił bo złoto pogłębiło LOW i 80% zapakowane w eLki?
jak znam życie, to ta szpila będzie 31.12.2015 roku

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Czytałem ostatnio że baryłka ropy ma być po 20 USD
to w ogóle możliwe ????

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Może tak, a może nieMat2314 pisze: Jak wiosną przewidywałem, do tego parytetu prędzej czy później dojdziemy (wtedy zakładałem, że do końca tego roku, ot może być obsuwa), ale zakład z Żabą masz przegrany, obecnie edek ciśnięty jest dół z tych samych przyczyn co na początku roku (wliczanie w cen dalszego rozjazdu polityk monetarnych i oczekiwania co do podwyżek [mogą się ofc przeliczyć]), jestem przekonany, że do końca roku to 1,04 naruszymy.

Co ja poradzę, że wykres w konia robi, może edek faktycznie spadnie na 0.80 i co z tego.
Karnak też w sumie zaklina wykres szukając wsparć i okazji na L.... a tu nie ma okazji na L
no chyba, że teraz hahaha.
Wygląda, że dzisiejszy spadek zawierał w sobie dane.
Wieczorem możliwe delikatne odbicie.
Wieczorem możliwe delikatne odbicie.
wiem (?) tylko tyle, że USD/PLN leci na 4.07 i tam dopiero zahamuje.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
wszystko jest możliwe...PipsKong pisze:Czytałem ostatnio że baryłka ropy ma być po 20 USDto w ogóle możliwe ????

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
no na giełdzie jasne
ale tak fizycznie ?? przecież koszt wydobycia baryłki tez w obecnych czasach jest " jakiś " ... ale w sumie ponieżej kosztów tez wydobywamy węgiel ;]

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
poprawka screena, żeby lepiej było widać... artysta plastyk w malowaniu w paintcie nie jestem, ale wykres prawdę Ci powiePipsKong pisze:no na giełdzie jasneale tak fizycznie ?? przecież koszt wydobycia baryłki tez w obecnych czasach jest " jakiś " ... ale w sumie ponieżej kosztów tez wydobywamy węgiel ;]

tu pisałem odnośnie ropy:
http://forex-nawigator.biz/forum/let-s- ... ml#p793403
Ostatnio zmieniony 25 lis 2015, 14:47 przez niemiaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"