DayTrading: Środa 25.10.2017
Re: DayTrading: Środa 25.10.2017
NA DAXIE dla mnie to jakis sygnal bo obnizaja te linie trojkata juz 3 raz zas te z gory tylko dotykaja tylko
tak jakby ich nie interesowalo juz wyjscie w gore
tak jakby ich nie interesowalo juz wyjscie w gore
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nie moge się zalogować na konto do skalpowania, ani żadne starsze.. Działa tylko najnowsze do H4..
Co jest? Skasowali mi konta?

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Jak na razie, na DAX30 wszystko jest po stronie Byków.
Cena oscyluje wokół bazy W1 i D1.
Coś musi to wszystko poruszyć, bo na razie bawią się w automaty.
-- Dodano: 25 paź 2017, 12:19 --
Masz brokera, to do niego pisz/dzwoń, co możesz...
Cena oscyluje wokół bazy W1 i D1.
Coś musi to wszystko poruszyć, bo na razie bawią się w automaty.
-- Dodano: 25 paź 2017, 12:19 --
A co ci tu kto w tym temacie pomoże?Świeżak44 pisze:Nie moge się zalogować na konto do skalpowania, ani żadne starsze.. Działa tylko najnowsze do H4..Co jest? Skasowali mi konta?
Masz brokera, to do niego pisz/dzwoń, co możesz...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
dlatego zgodnie z zaleceniem technika ja nie awtomat i oczekujace juz zdjalem bo obiadowa pora to moga byc wejscia pod draghiego jutro mam mala lke z dolu choc chce wejsc z gory
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jeszcze próbowałem na stronie www sięzalogować. Authorisation failed, a hasło i login na pewno dobre. Zablokowali chyba wszystki starsze konta demo. No nic bedę skalpował na tym.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
gbp/aud co tak idzie dzisiaj
-
- Maniak
masz odpowiedź !!Świeżak44 pisze:Nie moge się zalogować na konto do skalpowania, ani żadne starsze.. Działa tylko najnowsze do H4..Co jest? Skasowali mi konta?
uprzejmie informujemy, że w związku z aktualizacją systemu operacyjnego Windows, wprowadzaną przez Microsoft od 17 października br., może nastąpić usunięcie Państwa danych dostępowych zapamiętanych na platformie MT4
Czytaj pocztę !!!
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

- fx-technik
- Fanatyk
A, i przypomniałem sobie, że ktoś też informował, że podobno MetaQuotes kończy support dla MT4 na Windows XP.
Że instalatory nie będą już działać.
Że instalatory nie będą już działać.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Dzień pod znakiem funta. Ruch spowodowany komentarzami o możliwej umowie o wolnych handlu z UE do marca 2018
The only way is up
GBPJPY na S wyglada teraz ciekawie, ale to tylko info dla obserwacji z TP do 150.545. To bylaby korekta do 38.2