Trader to urodzony oportunista i korzysta na spadkach jak i na wzrostach.
PA > Opinie
wizja była podana rano i wszystko idzie oookmaniutek pisze:dax na oporze h4 9870 podbije w góre na 10k? ma ktoś jakąś wizje?
Masz jakiś pomysł na kiwi? Pozycje wlazły na niezły minus i nie wiem czemu to dziadostwo się umacnia jak reszta słabnie w stosunku do dolaraNowy123 pisze:gotowi na powtorkez wczoraj t ozaraz zaczynamy na SP500
Cierpliwość jest cnotąZielonaMgielka pisze:Cierpliwy czlek siedzi juz 2 lata i czeka na spadki![]()
Bemowo1 pisze:Cierpliwość jest cnotąZielonaMgielka pisze:Cierpliwy czlek siedzi juz 2 lata i czeka na spadki![]()
Mitoman ? ... Szczeka ? ... Podskakuje ?Nowy123 pisze:Bemowo1 pisze:Cierpliwość jest cnotąZielonaMgielka pisze:Cierpliwy czlek siedzi juz 2 lata i czeka na spadki![]()
a co ten mitoman znowu podskakuje ahahahhahahah
ale ucichnie ja na kablu tez podskakiwal gdy sie rysowali i bralo S z zagraniem na ABC hahah luzik poszczeka poszczeka i znowu zamilknie norma![]()
![]()
pisalem byczekacwesoly pisze:Masz jakiś pomysł na kiwi? Pozycje wlazły na niezły minus i nie wiem czemu to dziadostwo się umacnia jak reszta słabnie w stosunku do dolaraNowy123 pisze:gotowi na powtorkez wczoraj t ozaraz zaczynamy na SP500