teraz ładnie czerwoną tygodniową proszę...

może i racja, bo Edek jakby lekko wraca do góryMR. D pisze:nauczony doświadczeniem czekam do trzeciej świecy m15 i dopiero wówczas decyzja co dalej. Nie wiem, czy zwróciliście uwagę, że w większości wypadków jeśli trzecia świeca m15 jest tego samego koloru co druga to w 80% wyznacza to kierunek. Każdy ma swoje spostrzeżenia mam i ja ;-)
konn365 pisze:no i sprawdziło się.. zaliczyliśmy nieco ponad 1.10 - i spadekNowy123 pisze:TsunamiPL pisze:To co, powtarzamy wczorajszy scenariusz na edzie. Czyścimy stopy powyżej 1.10 i nurkowanie
o tym samym pomyslalem ale zalezy jake danepo HFT
-- Dodano: śr 25-03-2015, 14:29 --
wozka na USD JPY niiei wie mczy sie spawdza ale pokazuje gorsze daneale ne zagram pod to
-- Dodano: śr 25-03-2015, 14:32 --
a jednak wozka na USD JPY prawde mowila to teraz na USD JPY pod dane z USA trzeba na wozke kukac czy sie bedzie spawdzac czy tylko teraz sie spawdzilo jedynie
Edek mógłby być codziennie tak przewidywalny
Nie 1,10 a 1,1014 a to wielka roznica.A teraz Edek do nieba.pr7emo pisze:edzio odbił od 1,10
ADASKO2012 pisze:Nie 1,10 a 1,1014 a to wielka roznica.A teraz Edek do nieba.pr7emo pisze:edzio odbił od 1,10
cholerka.. chyba masz racje, bo Eda wybiło znów >1.10ADASKO2012 pisze:Nie 1,10 a 1,1014 a to wielka roznica.A teraz Edek do nieba.pr7emo pisze:edzio odbił od 1,10
może traderzy wejdą poza tą granicę, ale zaraz zorientują się, że to rejon niebezpieczny bo przeciwnik z soczystymi eSkami na nich czekaADASKO2012 pisze:Nie 1,10 a 1,1014 a to wielka roznica.A teraz Edek do nieba.pr7emo pisze:edzio odbił od 1,10