Witam. Ja tu nowy jestem dopiero sie uczę forexu jednak z tym demo sie zgadzam w 100% sam zaczynałem na demie jednak po przeczytaniu różnych wątków na tym i innych forach przesiadłem się na małe konto real i różnica jest kolosalna. Nawet na takim mini koncie zaczynasz sie dwa razy zastanawiać czy miejsce które wybrałeś do wejścia jest odpowiednie bo tu tracisz realną gotówkę choćby nie wiem jak mała była.Farciarz pisze:Lepiej złamać reala na 0.01lota niż demo na 1 lota. Real zmusi cie do czytania o AT, przeczytasz wszystko, a potem sam zaczniesz pisać, bo już nie będzie co czytaćŚwieżak44 pisze:Wszyscy tu byli tacy genialni na początku? Wychodzi na to, że jestem jakimś antytalentem..
ale nie poddam się na razie. Złamię to demo wcześniej czy później, juz jestem blisko. A potem wezmę sie za reala.
i po kilku latach jak napisał David coś zacznie świtać we łbie, na ten moment rozbij świnkę skarbonkę, bo real wymaga realnego zasilenia.
A teraz jak myślicie czy usdjpy dzisiaj wreszcie odbije czy nawet dane z Usa nie ruszą tej pary jakoś znacznie