no oczywiście że raczej

no oczywiście że raczej
Dokładnie! Teraz mamy ewidentny "dołek" i nie zdziwi mnie jak na początku sierpnia znowu będziemy w okolicach 1,13. To jest sztuczne pompowanie przed jutrzejszym EBC i FED w środę za tydzień.yeahman pisze: 24 lip 2019, 09:25ja mimo wszystko widze dużą różnice błędnego słownika i napisania figóra zamiast figura a totalnego braku pojecia o stylistyce i składni zdania![]()
Jak edek podbijał na 1,14 to poczytajcie wstecz wasze prognozy każdy pisał o 1,19 żaba nawet o 1,21 czy tam 1,23 i was na tych longach jak czas pokazał ładnie pokarałobyło pisanie o wyłamaniu na indexie dolara, potem jak edek zaczął spadać to były teksty że to "głeboki retest" potem jak dalej spadał to pitolenie że to będzie konsola z dnem na 1,1220
teraz jest jeszcze niżej, zatem od 1,14 gdzie wieszczyliście wzrosty edka z totalne zmiany trendów domyslam się że moczyliscie ładnie w L
![]()
teraz gdy kurs jest sporo nizej przestawiacie myslenie na dalsze spadki.. a sytuacja moze byc analogiczna jak przy 1,14 - to byla gorka a teraz moze byc dolek i eski ktore teraz bierzecie tez dadza wam strate jak porzednie elki z 1,14 troche za wolna skapa, za wolna reakcja i dawanie sie wkrecac i manipulowac nastrojami
polecam nie nastawiac sie ani na 1,19 ani na 1,09 bo jak tylko czytam to forum to sie non stop mylicie, lepiej grajcie w horyzoncie 50-100 pipsow i nie bawcie sie w proroka bo nie wychdozi tak jak te
np tutaj post949116.html#p949116
https://www.tradingview.com/x/EBwhpEhy/
no i totalna bzdura, powiecie zmiana zdania, ja rozumiem zmianę zdania ale fakt jest taki ze sie mylicie i to praktycznie caly czas
to uważasz ze krytykowac mozna zanim wykres pokaze ze ktoś nie miał racji? tak w przód ?Anomalia pisze: 24 lip 2019, 09:55 Truizm, to forex jest, każdy się myli a krytykowanie po fakcie jest.. słabe.
dla mnie nie ma czegoś takiego jak dołek ;]mjj48003 pisze: 24 lip 2019, 10:22 Dokładnie! Teraz mamy ewidentny "dołek" i nie zdziwi mnie jak na początku sierpnia znowu będziemy w okolicach 1,13. To jest sztuczne pompowanie przed jutrzejszym EBC i FED w środę za tydzień.
Na tym forum trochę to tak wygląda:buy_sell.jpg
masz to samo krotko na 1HXAB pisze: 24 lip 2019, 10:17NA SZYBKONieśmiertelny Trader pisze: 24 lip 2019, 10:05 Czyli już jasne funt mega up a edek za nim ale znacznie slabiej i byc moze Draghi jeszcze go jutro wyhamuje.
XAB pokombinuj na miesiecznym EURGBP i daj znac co widzisz a pozniej ja wstawie wykres.
rynek sie prosi by macnac linie czerwona a prawdopodobnie bedzie obrabial fiolet
https://iv.pl/images/23836433822699326551.png
tylko by bardziej to gralo powinien rynek llekko choc podwyzszyc te gorna fioletowa linie
Jestes jednym z niewielu na tym forum co rozgrywa takie duże RRkorba1000 pisze: 24 lip 2019, 09:13 Witam
Moje dzisiejsze wejścia:
Pierwszy to Long na GBP/AUD- przebicie ostatniego high i brak przeszkód w drodze do poziomu gdzie mam ustawiony TP (RR-ponad 3)
Drugi to short na Dax - odbicie od strefy , brak większych oporów (RR- ponad 6)
O 9:30 edek dotknął dwóch poprzednich minimów z tego roku. Ale masz rację - czy to był dołek pogadamy jutro po południu.PipsKong pisze: 24 lip 2019, 10:30dla mnie nie ma czegoś takiego jak dołek ;]mjj48003 pisze: 24 lip 2019, 10:22 Dokładnie! Teraz mamy ewidentny "dołek" i nie zdziwi mnie jak na początku sierpnia znowu będziemy w okolicach 1,13. To jest sztuczne pompowanie przed jutrzejszym EBC i FED w środę za tydzień.
Na tym forum trochę to tak wygląda:buy_sell.jpg
niby co go wyznacza ?? Jakaś kreska ??
Owszem ona może go wyznaczyć jak już od tego dołka się odbije![]()