Tylko się chłopie nie obraź ale trochę mnie sprowokowałeś: przecież widać, że to moje to lipa.-rookie- pisze:Tak myślałem, dlatego skasowałem swój wpis. Heh. Ok.
To na te wcześniejsze wpisy o lewych wykresach.
pzdr
Tylko się chłopie nie obraź ale trochę mnie sprowokowałeś: przecież widać, że to moje to lipa.-rookie- pisze:Tak myślałem, dlatego skasowałem swój wpis. Heh. Ok.
Działa, działa.majkel79 pisze:Dadas nie działa wskaźnik ;(
to ja przepchnąłem siesimon000111 pisze:Mam swoj typ na wti ale nie zamierza sie przepychac tym bardziej na ogolno dostepnym forum
oczywiście że tak, zajęło mi to jakąś minutę, bo sensu w tym nie ma, ale jak bym się przez 5 minut postarał to byłoby piękniutko jak u Davida.majkel79 pisze:DavidFx pisze:czyli chcesz powiedziec ze ja tworze screeny w Microsoft PaintGlen69 pisze:
ja ci takich wykresów mogę setki naprodukować, przecież to żaden problem.
tak jak NASA tworzy zdjecia ziemi i kosmosu w Photoshop![]()
ciekawa koncepcja
-- Dodano: 23 lis 2016, 13:03 --
to sa moje autentyczne wejscia mozecie zaniesc to do grafika albo sami sprawdzic potwierdzi wam to
David ja nie o Tobie piszę lecz o Glenie69, który wstawił zlecenie sell z limitem i zamazał numer zlecenia oraz słowo "limit" z wielkością pozycjii pisze że może naprodukować takich wykresów.
Trzeba umieć sfabrykować a zresztą po co to robić.
Witam szanownych spekulantówTomasz196407 pisze:cytuje z wczoraj Rafała:
"Opec dopiero w przyszłą środę a do tego czasu mamy jeszcze 2 odczyty API i DoE na które rynek reaguje bo to jedyne fakty na tym rynku .
Poszedł sygnał do spadków
O 22.30 Api czyli potwierdzenie tego ruchu jeżeli zapasy urosły
Jutro na DoE jeżeli faktycznie się okaże że są duże zapasy będą łamać dołęk za dołkiem i tak do przyszłych odczytów DoE.
Jeżeli dzis na API będzie mocne szarpnięcie do góry to znaczy że zapasy spadły i od tego momentu zaczynają się mocne wzrosty i tyle w temacie"
zapasy z tego co wiem na API spadły, wczoraj
zobaczymy Rafale co zatem dziś nam powiedzą dane i wykres
według mnie od dołka ab-c sie wyrysowuje