Ale Wirtp ma na myśli lokalne dno na m5Ciapul pisze:IMO ta zielona, przerywana zaprowadzi G/U na nowy szczyt.... a prowadzi już od styczniaBemowo1 pisze:Prorok jakiś cy cuś?
https://www.tradingview.com/x/zpUfhE6J
1.71 - to pęknie to wtedy ok.
-- Dodano: śr 23-07-2014, 16:57 --
chłopaki z XTB wczoraj publikowali co innegoobejscie pisze:jestesmy blisko dna na eur/usd
DayTrading: Środa 23.07.2014
Re: DayTrading: Środa 23.07.2014
Panoptic pisze:Seryjny ten scenariusz jest już grany na dużych bębnach tylko co niektórzy upatrują się trendu dla swoich pozycji. A później ogłoszenia, kredyty, stołki sznury i szukanie drzewa....Seryjny Morderca pisze:Tak sobie przeczytalem ciagiem 10 stron postow i na mysl nasuwa mi sie jedno pytanie - gdzie wy widzicie trend boczny na edku?
Przeciez edek realizuje srednioterminowy trend spadkowy z krotkoterminowymi korektami prostymi ktory nie zostal w zadnym wypadku jeszcze zanegowany. To samo EA.

"ogłoszenia, kredyty, stołki sznury i szukanie drzewa"
to o czym piszesz to nie kwestia sensowności przewidywań ale głupiej gry.
bo złe trafiania rynek zweryfikuje i nie ma w tym nic złego
ale dla głupców i szaleńców nie ma litości
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
nikt Ci nie każe... choć tutaj kwestia wiary ma chyba najmniejsze znaczeniehighend pisze:jakoś im nie wierzę
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
na edku po tej bieżącej konsoli jest szansa na wyjazd dla eLkowiczów
lubię patrzeć jak edek się podnosi
lubię patrzeć jak edek się podnosi

tzn? można wierzyć takiej analizie, bądź nie....Ciapul pisze:nikt Ci nie każe... choć tutaj kwestia wiary ma chyba najmniejsze znaczeniehighend pisze:jakoś im nie wierzę

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
G/U H4
https://www.tradingview.com/x/zRYRX34S
-- Dodano: śr 23-07-2014, 17:21 --
jeżeli scenariusz się zrealizuje tzn że prognoza była trafna
jeżeli prognoza pogody mówi że jutro będzie padać to kwestia mojej wiary w jutrzejszy deszcz nie ma żadnego znaczenia bo ten deszcz i tak ode mnie nie zależy...
-- Dodano: śr 23-07-2014, 17:21 --
podali scenariusz głębokich spadków poparty zasiegiem formacji klina - tu nie ma w co wierzyć,highend pisze:więc jak najbardziej kwestia wiary ma znaczenie.
jeżeli scenariusz się zrealizuje tzn że prognoza była trafna
jeżeli prognoza pogody mówi że jutro będzie padać to kwestia mojej wiary w jutrzejszy deszcz nie ma żadnego znaczenia bo ten deszcz i tak ode mnie nie zależy...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
taka flauta na edku, że obejrzałem po raz 2i adwokata diabła a pacino:
krok 1: kuszenie: jesteś zwycięzcą i panem sytuacji - fx jest dla mnie, znam AT etc, rozumiem to i będę z tego żył
krok 2: po stronie ciemności: jako adwokat bronię przestępców - wpłacam depo i już w wirze tej szulerni
krok 3: wolna wola, wybór: z powrotem po jasnej stronie, strzał w głowę jest zwycięstwem/wycofanie się z tej gry - kończę z FX, szkoda życia (wypłata zysków lub bankructwo)
krok 4: nie tak szybko: kuszenie po raz drugi - a może jednak powrót do gry, wpłacam kapitał ponownie
inne filmy poza oczywiście wilkiem z wall street .... był taki kiedyś "the boiling room"
Pkbiu obejrzałaś coś?
krok 1: kuszenie: jesteś zwycięzcą i panem sytuacji - fx jest dla mnie, znam AT etc, rozumiem to i będę z tego żył
krok 2: po stronie ciemności: jako adwokat bronię przestępców - wpłacam depo i już w wirze tej szulerni
krok 3: wolna wola, wybór: z powrotem po jasnej stronie, strzał w głowę jest zwycięstwem/wycofanie się z tej gry - kończę z FX, szkoda życia (wypłata zysków lub bankructwo)
krok 4: nie tak szybko: kuszenie po raz drugi - a może jednak powrót do gry, wpłacam kapitał ponownie
inne filmy poza oczywiście wilkiem z wall street .... był taki kiedyś "the boiling room"
Pkbiu obejrzałaś coś?
Re: G/U H4
pomijam już całkowicie coś tak abstrakcyjnego jak wiara w boga gdzie budujesz sobie wirtualny świat w którym jest jedna siła za wszystko odpowiedzialna:highend pisze:więc jak najbardziej kwestia wiary ma znaczenie.
dla co po niektórych na forum - grubasy czy banksterka
dla pisiorów - "układ"
dla katolików -bóg
obejscie pisze:jestesmy blisko dna na eur/usd
ale malarstwo, jak widzę coś takiego to przypatruję się długo zanim zamnknę... całe 0.1 sek

- atlanticos
- Maniak
to i tak pogratulowac bo ja zerkam czyja analiza i nie otwieramhomar pisze:obejscie pisze:jestesmy blisko dna na eur/usd
ale malarstwo, jak widzę coś takiego to przypatruję się długo zanim zamnknę... całe 0.1 sek

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv