DayTrading: Środa 23.01.2013
Re: DayTrading: Środa 23.01.2013
i.... EURO USD wrac do pozimow z wczoraj
hahaha z sesji USA

fuck me, chyba wygadałempt 18-01-2013, 11:01
hmm chcialbym sie mylic ale obawiam sie że mozemy na edku zobaczyć przez chwile konsole miedzy 1,3250 a obecnym szczytem nim zobaczymy wyższe poziomy
zresztą na ejku to samo, (....), wieć też możemy się na chwile zawiesić w 300-400 pipsowej konsoli
tak jak mówie chcialbym sie mylić - choć to byłyby super trejdy 100pisow w jedno i 100 w drugą
wiecie że ten stan może chwile potrwać a wybicie w najbliższych dniach wcale nie jest takie oczywiste?
dla potwierdzenia screeny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
greed is right
Kabel nabiera pary, może wyjdzie z tej 3 dniowej konsolety
adk pisze:Kabel nabiera pary, może wyjdzie z tej 3 dniowej konsolety
kabl moze zygzaka kreca na m15
tylko pivot go trzyma...
Popatrzcie na rysunek, czy to nie jest piękne
Zielone kreski to dzisiejsze wsparcia
Popatrzcie na rysunek, czy to nie jest piękne

Zielone kreski to dzisiejsze wsparcia

Ostatnio zmieniony 23 sty 2013, 14:50 przez adk, łącznie zmieniany 1 raz.
Subiektywna ocena dzisiejszego rynku:
http://www.grapheine.com/bombaytv/ident ... 485f1.html
A na kablu pompeczka po cameronie i minutkach, i chyba bez figury sie nie obejdzie (wiecie co mam na mysli).
A na kablu pompeczka po cameronie i minutkach, i chyba bez figury sie nie obejdzie (wiecie co mam na mysli).
"Siema, jak myślicie towarzysze, przejdzie przez 5885? szczyt pon, wt i dzisiejszy max
Poczekam na reakcje w tym rejonie i ewentualnie dluga do 5940, ale longi możecie potrzymać, powinien tego maxa jeszcze od spodu posmyrać[/quote]"
DOBRE PYTANIE. ja ma tp na 5891. nawet jak przejdzie przez 5885 jak piszesz to jeszcze mu zostanie pokonac gorna bande kanału spadkowego w okolicach 1,59. jak to sie uda to moze 1,6 zobaczymy...
Poczekam na reakcje w tym rejonie i ewentualnie dluga do 5940, ale longi możecie potrzymać, powinien tego maxa jeszcze od spodu posmyrać[/quote]"
DOBRE PYTANIE. ja ma tp na 5891. nawet jak przejdzie przez 5885 jak piszesz to jeszcze mu zostanie pokonac gorna bande kanału spadkowego w okolicach 1,59. jak to sie uda to moze 1,6 zobaczymy...
-
- Gaduła
Zajebiście zajebiste:) zgłaszam na pochwałę za humor!!!mario4545 pisze:Subiektywna ocena dzisiejszego rynku:
tak mysle
"Europa musi usunąć Grecję poza swoją orbitę, by ratować euro"
Zdaniem profesora ekonomi z Uniwersytetu Harvarda, Kennetha Rogoffa euro może przetrwać, jeśli państwa członkowskie zdecydują się zacieśnić unie polityczną, a kraje takie jak Grecja znajdą się poza jej orbitą, informuje Bloomberg.
Czyli.....wszystko przed nami....
Zdaniem profesora ekonomi z Uniwersytetu Harvarda, Kennetha Rogoffa euro może przetrwać, jeśli państwa członkowskie zdecydują się zacieśnić unie polityczną, a kraje takie jak Grecja znajdą się poza jej orbitą, informuje Bloomberg.
Czyli.....wszystko przed nami....