Kong zarabiasz nie dziel sie tą wiedząPipsKong pisze:pewnie dzisiaj to zrobią świnkifx-technik pisze: 1,16000 już było, więc jeżeli miałby być trend zachowany, ten wyższy, to 1,16200 jak najbardziej.![]()
CO TY robisz?

Kong zarabiasz nie dziel sie tą wiedząPipsKong pisze:pewnie dzisiaj to zrobią świnkifx-technik pisze: 1,16000 już było, więc jeżeli miałby być trend zachowany, ten wyższy, to 1,16200 jak najbardziej.![]()
to nie do końca mi o to chodziło ;]Tomasz196407 pisze:
Kong zarabiasz nie dziel sie tą wiedzą
CO TY robisz?
He to było wiadomepr7emo pisze:eDek odjechał
już prawie w dobrze poznanym zakresie 1,16
wolatylność w środku tygodnia była wiadoma, tak samo jak śmierć i podatkiMichał - TopTrade pisze:He to było wiadomepr7emo pisze:eDek odjechał
już prawie w dobrze poznanym zakresie 1,16
toptrade-wskaznik-konto-real-t30109-20.html#p921229
To wytłumacz mi to,PipsKong pisze:to nie do końca mi o to chodziło ;]Tomasz196407 pisze:
Kong zarabiasz nie dziel sie tą wiedzą
CO TY robisz?
ale ok, nie będę![]()
Hej. Ja wezme L, ale po 1.3000-rookie- pisze:USDCAD moze warto grac BUY teraz![]()
I minimalny zasieg 1.31000
Kod: Zaznacz cały
Poniżej dane o dynamice sprzedaży detalicznej w czerwcu i lipcu 2018 r.:
YTpr7emo pisze:po prasie widać że możliwy jest spadek udziałów w rynku gazety ale wzrasta jej sprzedażKod: Zaznacz cały
Poniżej dane o dynamice sprzedaży detalicznej w czerwcu i lipcu 2018 r.:
a jak ma się wyprawka 300 zł do nawyku kupowania "za swoje" podręczników?? czy nie wzrośnie sprzedaż instrumentów jak mikroskopy czy inne techniczne? drony? witaminy? jakiś rodzaj turystyki poznawania?
czemu reklamy nie idą w zamienniki czegoś, to duży nie wykorzystywany obszar,
ale jak mieliby się reklamować np nauczyciele muzyki czy języków obcych??