Wszędzie będzie...lub już jest. 1:20 i niżej. Będzie luta na 500-1000pips na kablu, edku itdkk.dreamer pisze:U mnie nic nie zmienili. Hej
DayTrading: Środa 22.06.2016
Re: DayTrading: Środa 22.06.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- kk.dreamer
- Pasjonat
to moze o polnocy zmieniąFarciarz pisze:Wszędzie będzie...lub już jest. 1:20 i niżej. Będzie luta na 500-1000pips na kablu, edku itdkk.dreamer pisze:U mnie nic nie zmienili. Hej
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- fx-technik
- Fanatyk
Teraz nie korzystam z żadnej takiej miarki.ask pisze:Dadas pamietasz miales swego czasu taka miarke "atr ruler " korzystasz z niej jeszcze ? Czy teraz tylko dsws ?fx-technik pisze:
Teraz traduję tak, jak pokazywałem wczoraj.
O tak:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Seba, masz taki ładny wpis w stopce i ...Bemowo1 pisze:w okienku trading z telefonu i jak się nie ma czasu

znam ten ból, bo dla mnie zabawa na tel też się fajnie nie skończyła, a wszystko to przez brak czasu na siedzenie przed ekg

nie da się robić dobrze kilku rzeczy jednocześnie, bo zawsze coś będzie kulało...

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Kurde, co z tą ropą się dzieje?? Masakra jakaś..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Tak Grzesiek, wszystko jest klarowne i czytelne, czasem trzeba poczekać, ale niestety nie udało mi się stworzyć EA, który by wszystko kontrolował. Pomimo, że mam takie które wchodzą we właściwym momencie, często po powrocie do domu widziałem poprawne wejścia, niestety zysk zamieniał się w stratę.niemiaszek pisze:Seba, masz taki ładny wpis w stopce i ...Bemowo1 pisze:w okienku trading z telefonu i jak się nie ma czasu![]()
![]()
znam ten ból, bo dla mnie zabawa na tel też się fajnie nie skończyła, a wszystko to przez brak czasu na siedzenie przed ekg![]()
nie da się robić dobrze kilku rzeczy jednocześnie, bo zawsze coś będzie kulało...
MM to podstawa w automacie, niestety za cienki jestem w mql.
A wpis w stopce to prawda mam ładny

-- Dodano: 22 cze 2016, 19:58 --
jaka masakra???? gdzie???Świeżak44 pisze:Kurde, co z tą ropą się dzieje?? Masakra jakaś..
............oil..............
ale nie musi się tam zatrzymać, mam nadzieję, że spadnie. Muszę niedługo kupić 10 000 - 20 000 litrów oleju opałowego, a moja mądra żona jak jej sugerowałem aby kupiła po 1,70- to ona sierotka zapomniała (obecnie cena to 2,14-). Dla 10 000 litrów łatwo policzyć, że trzeba do interesu dopłacić 4400 PLN
-- Dodano: 22 cze 2016, 20:07 --
edek,
sorki za analizę, ale technicznie już z tej taśmy nie możemy spaść
jeśli ropa wybije teraz 50.5 (brent...sor) to nastapi ruch up minimum 4%. I stawiam w takim przypadku metaxę przeciwko jabcokowi.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2016, 20:40 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Własnie ten depozyt zabezpieczający decyduje o dźwigniDamian2 pisze:W mForex też się pozmieniało na czas referendum, tyle, że nie dźwignia a depozyty zabezpieczające poszły x2, niestety trzeba to jakoś przeczekać

- fx-technik
- Fanatyk
Raczej dźwignia o depozycie zabezpieczającym!Cblondyn pisze:Własnie ten depozyt zabezpieczający decyduje o dźwigniDamian2 pisze:W mForex też się pozmieniało na czas referendum, tyle, że nie dźwignia a depozyty zabezpieczające poszły x2, niestety trzeba to jakoś przeczekać
U mojego broka żadnych zmian dźwigni, tylko ograniczenia handlu na egzotykach z GBP.
Natomiast, jeżeli wpłacisz bańkę, to maks 25:1 dostaniesz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Moje zdanie EURUSD H1