To nie to. Ja też oglądałem z Białych Domu, ale ostatnio przy sprawie Iranu ktoś zapuścił linka z netu. Z czegoś na yt co miało nicka z "24". Ludzie pisali w komentarzach, że Trump nie wychodzi bo ma sraczkę, Duda na prezydenta, itp., itd.
Beka lepsza niż tutaj. Naprawdę fajne to było, ta ludzka fantazja.
Pamięta ktoś z jakiego kanału na yt to było
Kabla też widzę, bo mi wywaliło SL
wRealu24 chyba z tego co pamiętam ale dzis widze trump ich nie interesuje, posiedzenie sejmu puszczaja
Bo to bzdety z davos a nie typowy tramp z bialego domu
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Banda trolli znów poczuła "pożywkę" i się nawzajem nakręca
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
To nie to. Ja też oglądałem z Białych Domu, ale ostatnio przy sprawie Iranu ktoś zapuścił linka z netu. Z czegoś na yt co miało nicka z "24". Ludzie pisali w komentarzach, że Trump nie wychodzi bo ma sraczkę, Duda na prezydenta, itp., itd.
Beka lepsza niż tutaj. Naprawdę fajne to było, ta ludzka fantazja.
Pamięta ktoś z jakiego kanału na yt to było
Kabla też widzę, bo mi wywaliło SL
wRealu24 chyba z tego co pamiętam ale dzis widze trump ich nie interesuje, posiedzenie sejmu puszczaja
Ślicznie ci dziękuję, to pewnie to. Po prawej stronie u góry - na pewno będzie wesoło.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
haha... od razu bardziej pusto sie zrobilo u Ciebie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora