Mnie tylko wkur..ją Ci wszyscy kołcze i góró których tu opisywaliśmy. Biorą kasę wiec wiarygodność jest wymagana. Poza kilkoma wyjatkami 99% rynku to szmatławe szkolenia za ciężką kasę.Cblondyn pisze: ↑21 cze 2023, 14:15Chyba nie do końca rozumiesz. Nikt nie ma do nikogo pretensji, że gra na demo a tym bardziej real. Tylko szlag mnie trafia jak jakiś koleś bezczelnie mi wmawia, że jego demo to real.
I bezczelnie pokazuje te swoje zyski ile to niby zarobił. A przyłapany na kłamstwie wielokrotnie. Pozycje stratne w cudowny sposób znikające itp. czary
Juz niejeden to zauważył. Poczytaj sobie na innych wątkach
Bax nie bierze kasy do tego daleko mu co do dość dużej liczby CUDAKÓW, którzy się przewineli. Jakąś dekadę temu na tym forum wiekszość nieprzyznawała się do DEMO i też nie było draki.
Do tego Baxik ciągnie to Forum taka jest prawda. Nawet taki Ninja generował jakąś rozmowę czy ruch.
Anomalia podniecała się swoim dziennikiem a nie wie jak działa system liczenia wyświetleń do tego jej wkład w dziennik to może 10% ludzie przychodzili czytać Cajto i Tolomon Nika i innych. Nikt nie czytał tych bajdurzeń na temat życia i FX