XAB pisze:pozycjonowal ktos w ten sposob np edka przed fedem czy ecb
lka z dolu 1lot i ze 30 pipsow ska z gory i niech sie dzieje co chce
musze przyznac ze czasem udalo mi sie 2 strony dobrze zarobic a strachu niet bo pozycje sie redukuja
czesto tak na usd/pl robilem tylko niestety tam mam przewaznie 5 do 1go
a jak pisze blondyn jestem poza rynkiem
Ksab masz jeszcze kilka godzin to przeanalizuj ostatnie podwyżki i zachowanie rynku
Zamknałem z małym zyskiem.. Bedzie chyba korekta płaska..
-- Dodano: 21 mar 2018, 10:56 --
majkel79 pisze:
XAB pisze:pozycjonowal ktos w ten sposob np edka przed fedem czy ecb
lka z dolu 1lot i ze 30 pipsow ska z gory i niech sie dzieje co chce
musze przyznac ze czasem udalo mi sie 2 strony dobrze zarobic a strachu niet bo pozycje sie redukuja
czesto tak na usd/pl robilem tylko niestety tam mam przewaznie 5 do 1go
a jak pisze blondyn jestem poza rynkiem
Ksab masz jeszcze kilka godzin to przeanalizuj ostatnie podwyżki i zachowanie rynku
To weź nam przypomnij jak to było?? Jak teraz podniosą to giełdy w dół czy jest w cenie?
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
ma byc dolar w gore bo chce sprzedac realnego i wejsc mocniej na ssssssss w usd/pl na forexie
to zalozenie bo mam tylko 1ske na usd/pl
a na teraz bylaby bajka dax
a wersja optymalna dax to sobie analizujcie ja gram http://wstaw.org/m/2018/03/21/1_1.png
jeszcze niech tak ze 3 razy zejda w dol i wyjda nad 12300 to zarobie wiecej niz na 1 pozycji hmmm i na zalozeniu
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
no to mam grubasa i jakby nie patrzyl to zalozenie wyszlo na 5 cokolwiek by dalej nie bylo http://wstaw.org/m/2018/03/21/11_1.png
udanych strzalow ja juz musze dolcy pilnowac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Po podwyżce stóp 13.12.17 dolar się osłabił zamiast wzrosnąć..Edek zaczął szybko rosnać od tego momentu. Nawet złotówka się umocniła do dolara.. bez sensu..
-- Dodano: 21 mar 2018, 11:57 --
Sapina jednak w górę?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
co do stop to podniosa na 99.99999999999999999 proc a reakcja a to juz zalezy od pierdzibaczka powellla
bo wystarczy ze powie cos wiecej jakies bzdete jastrzebia rzuci to rynek zareaguje mocno
gdyz wg mnie jest ostre spiecie tych na plus jak i na minus
nawet na slynnej oandzie jest 45do 55 to zadna roznica musza ja rozszerzyc szybko i tyle temat
co dzis budiet
ja juz pisalem gram przeciw tlumowi
bo wszyscy anale pisza o tym 1,26 na edku
ok zgoda ale czemu nie jeszcze choc 1,21...... albo czemu nie 1,17
-- Dodano: 21 mar 2018, 12:04 --
w piatek moze byc znowu wariacja bo z budzetem usa znowu sie pewnie nie dogadaja takze tydzien wariacki moze byc