DayTrading: Środa 21.03.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 22 mar 2018, 00:00

Wzrost
7
64%
Bez zmian
1
9%
Spadek
3
27%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 21.03.2018

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Sinus pisze: Się pytam, bo zawsze jak coś pokażesz to idzie w drugą stronę, potem wklejasz aktualizacje, że w drugą strone i po twojemu :)
jest na to rozwiazanie - nie ogladac moich wykresów i po kłopocie :D - ja Twoich nie ogladam i żyje szczęśliwie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Sinus
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sinus »

Kermit pisze:
Sinus pisze: Się pytam, bo zawsze jak coś pokażesz to idzie w drugą stronę, potem wklejasz aktualizacje, że w drugą strone i po twojemu :)
jest na to rozwiazanie - nie ogladac moich wykresów i po kłopocie :D - ja Twoich nie ogladam i żyje szczęśliwie

nie chciałem Cię obrazić, ja nie mam wykresów, gram przeciwstawnie do Twoich i też jestem szczęśliwy :564:
PiS forever

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Sinus za przeproszeniem pitolisz głupoty jak potłuczony ,skoro nie potrafisz wykorzystać tego co pokazuje Żaba to olej jego wykresy i nie komentuj :evil:

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

MERLIN pisze:Sinus za przeproszeniem pitolisz głupoty jak potłuczony ,skoro nie potrafisz wykorzystać tego co pokazuje Żaba to olej jego wykresy i nie komentuj :evil:
Przeciez pisze, że wykorzystuje :d

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

Kermit pisze:
magura2004 pisze:
Gratki za trafną analizę :564:
tak na marginesie to tam na edku na h4 jest trojkat a nie flaga...ale kierunek i zsiegi bez zmian
https://www.tradingview.com/x/JosHMqYD/

ujek h4 - ten sie jeszcze ociąga
https://www.tradingview.com/x/s1KbJ1hG/
dzieki P.KERMIT

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

MERLIN pisze:Sinus za przeproszeniem pitolisz głupoty jak potłuczony ,skoro nie potrafisz wykorzystać tego co pokazuje Żaba to olej jego wykresy i nie komentuj :evil:
Merlin tu wielu jest mistrzów sezonowych. Pojawiają się co jakiś czas jak na zbieranie truskawek. Jedni maja certyfikaty z rzeźnika, innym wykresy nie potrzebne, jeszcze inni poszukują graala. A potem słuch po nich zanika :D
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Kazimierz S
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kazimierz S »

Kermit pisze:
Merlin tu wielu jest mistrzów sezonowych. Pojawiają się co jakiś czas jak na zbieranie truskawek. Jedni maja certyfikaty z rzeźnika, innym wykresy nie potrzebne, jeszcze inni poszukują graala. A potem słuch po nich zanika :D

Ale nie wszyscy, np. po Świeżaku tak szybko słuch nie zaniknie mimo, że 15 już razy rachunek wyzerował. :wink:
Miód kupuj tylko Polski.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

doktorek pisze: dzieki P.KERMIT
Już wiesz co masz grać? Tak z ciekawości pytam ;)

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

Kazimierz S pisze:
Kermit pisze:

Ale nie wszyscy, np. po Świeżaku tak szybko słuch nie zaniknie mimo, że 15 już razy rachunek wyzerował. :wink:

Jeśli idzie o Świeżaka to powinniśmy wystąpic do moda o jakąś pochwałe dla niego - za wytrwałość w walce :lol:
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Kazimierz S pisze:
Kermit pisze:

I dobrze robi, że gra na demo. Przynajmniej kasy nie traci

Zablokowany