Pytaniem pozostaje więc tylko jaki będzie dołek na Edku - chyba, że już mamy go za sobą, ale - powtarzam dzisiaj - z Edem lecimy na retest miesięcznej LT.

Mam szorta na upln, longi na gbppln i edwardzie.

Tego Ci nie powiem sam musisz zdecydować , ja czekam na 2,8000 mniej wiecej , wtedy można z małym stopem na L grać , ostatnio pięknie szarpnęło 20 % w dwa dni . Podzieliłbym pozycję na dwie częsci i jedną zamknałbym a drugą zostawił , ale jak masz niewielki zysk to ciężko powiedzieć . Odnowienie pozycji też kosztujewariatgdynia pisze:No Ciekaw jestem jakie jest wasze zdanie na ten temat Bo ja mysle ze bedzie rosło dzis wziołem jedna L jak był jeszcze na minusie zastanawiam sie czy ja trzymac bo wyszła na plus czy juz ja zamknąć
I niestety często są luki otwarcia nie do przewidzeniawariatgdynia pisze:wziołem na dołku dzis i jest na plus ale na nim sa wachania straszne w ciagu dnia Chodz na godzinowym pokazuje mi luke nie domknieta do 3.06
Wariatku, mam nadzieję, że inwestowanie idzie Ci lepiej niż ortografia.wariatgdynia pisze:wziołem na dołku dzis i jest na plus ale na nim sa wachania straszne w ciagu dnia Chodz na godzinowym pokazuje mi luke nie domknieta do 3.06
melpomena pisze:Wariatku, mam nadzieję, że inwestowanie idzie Ci lepiej niż ortografia.wariatgdynia pisze:wziołem na dołku dzis i jest na plus ale na nim sa wachania straszne w ciagu dnia Chodz na godzinowym pokazuje mi luke nie domknieta do 3.06
Flaga może mieć problem z realizacją.atlanticos pisze:kangur h4 - chyba juz wrzucałem dzis - sądziłem że dopiero jutro wyjdzie z flagi ale zawzięty jest widacspieszy mu się
https://www.tradingview.com/x/fH2IVtyD/