DayTrading: Środa 20.11.2013
Re: DayTrading: Środa 20.11.2013
1,33 jestem na tak
Ja obecnie nic nie otwieram, czekam do 20:00 szkoda mi depo dziś żadne linie nie sa wskazaniem
Ja obecnie nic nie otwieram, czekam do 20:00 szkoda mi depo dziś żadne linie nie sa wskazaniem
Przebita LT na H1, najblizszy kierunek S, tylko pakowanie sie w S po takim zlezdzie to jak prosic sie o sprzedawanie w doklu, dlatego idelne bylo by zretestowanie tej LT
-- Dodano: śr 20-11-2013, 17:14 --
Bemowo masz live przyklad ze rzeczy oczywiste sa czasem oczywiste
-- Dodano: śr 20-11-2013, 17:14 --
Bemowo masz live przyklad ze rzeczy oczywiste sa czasem oczywiste

Ink. pisze:spadło, a łyżka na to niemożliwe
Ink. pisze: Ink. pisze:
Patrząc na w1 to raczej up na edku![]()
EFFECTIVE pisze:Patrząc na W1 w przybliżonym interwaleto raczej down.
Dobrze ze zmieniles zdanie

No i było Up 100 pipsów po tym poscie, mało, nie chce mi sie cytowac moich wypowiedzi S po tym upie ale chyba sa znane i lubiane wiec i po co ? 

Jestem za ta opcja
Czy koledzy widzicie u siebie na wykresach poparcie tej tezy?
Czy koledzy widzicie u siebie na wykresach poparcie tej tezy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Słuchajcie, a ten rzeźnik to się zwali wreszcie czy zostanę z tym na święta ;|
Grzegorz
Ink. pisze:No i było Up 100 pipsów po tym poscie, mało, nie chce mi sie cytowac moich wypowiedzi S po tym upie ale chyba sa znane i lubiane wiec i po co ?
Wiadomo, to w końcu DT

- atlanticos
- Maniak
ja też uważam że wypadałoby uklepać 1.33 przed dalszym UP ale do diabła (sorki Belzebub)
nie żartujcie że jedną świeczką. Tym bardziej że tak naprawdę niewiele się wydarzyło poza przebitym jednym wsparciem. Jesteśmy w miejscu w którym warto postawić na ostrożność bo można się zdziwić co widać na załączonym obrazku. Wszystko powinno być czytelne...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2013, 17:34 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ja zapakuje sie znowu w es przy 1,3505
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Żaba, za mocno spadliśmy, owszem h1 jeszcze na ostatnim włosku, ale ja to tak widzę - dwa piętra spadliśmyatlanticos pisze:ja też uważam że wypadałoby uklepać 1.33 przed dalszym UP ale do diabła (sorki Belzebub)nie żartujcie że jedną świeczką. Tym bardziej że tak naprawdę niewiele się wydarzyło poza przebitym jednym wsparciem. Jesteśmy w miejscu w którym warto postawić na ostrożność bo można się zdziwić co widać na załączonym obrazku. Wszystko powinno być czytelne...