DayTrading: Środa 20.03.2013
Re: DayTrading: Środa 20.03.2013
antoniZ pisze:
Na edziu RGR z targetem 1.2220 ale cicho sza, niech byki zrobią jakąś podjarkę...
Potrafisz mnie czasem rozsmieszyc w pozytywnym tego słowa znaczeniu

dobre okocajto pisze:Na Ejmanie jest takie coś Gartleyopodobne, jeśli po FOMC zamkną lukę możliwa będzie korekta z tamtego poziomu.
Chyba że po danych runą w otchłań, wtedy formacja nie zaistnieje.

Na FX jestem jak chorągiewka na wietrze, gdzie zawieje tam pójdęantoniZ pisze:Cajto ty to chyba byczek jesteś. Po co masz się stresować.cajto pisze:Możesz wrzucić tego RGR, jeśli to nie problem?antoniZ pisze: Na edziu RGR z targetem 1.2220 ale cicho sza, niech byki zrobią jakąś podjarkę...
.
Prześlę na priv, spokojnie to tylko wizja gracza z FF który nie raz dał d...y.

rafmax pisze:antoniZ pisze:
Na edziu RGR z targetem 1.2220 ale cicho sza, niech byki zrobią jakąś podjarkę...
Na dziennym edziu też jest RGR z zasięgiem 1,51xx
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
Sam w to nie wierzę ale forex robi z nas psychopatycznych indywidualistów walczących między sobą a grubasy robią swoje.rafmax pisze:antoniZ pisze:
Target na ten tydzień - 1.2780 nie jest osiągnięty. Tego się trzymam.
Spodziewam się "whipsaw" na około 1.3010 a potem zwałki na mój target. Nie dziś to jutro, pojutrze, albo w przyszłym tygodniu ...
Cierpliwość popłaca.
Edit: zwłaszcza że CommerzBank jest po mojej stronie...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
-
- Gaduła
Dobra wywaliłem śmiecia 123,830 z jakimś tam marnym zyskiem, wiem że najprawdopodobniej lecicie na 125 po przemowie benka, ale mnie niestety nie stać na ponoszenie ryzyka bełkotu papy smerfa, więc życzę wszystkich wysokich zysków.Vanitas Vanitatum pisze:Zrobili by jeszcze brudasy rajd na ejku do 124 przed benem, żebym sobie elegancko wyszedł z ładnym zyskiem przed jego bełkotem.

Ma trochę przemyśleń odnośnie Cypru.
Ciekawe czy teraz również mój post zostanie skasowany przy wysyłce.
Mam kilka rootkitów w systemie ale o nich wiem (http://www.gmer.net) . Któryś jednak działa przeciwko mnie.
Rosja wiedziała że głosowanie nie wyjdzie, mają ich polityków w kieszeni.
Więc po co ta heca.
Proste.
Przejąć przesyłową infrastrukturę Cypru i zdobyć silny przyczółek w EU na własne potrzeby.
Ruscy nic nie stracą a zyskają, Cypr prosi ich o pomoc.
Z niecierpliwością czekam aż zrobi podobnie Chyży Ruj.
Ciekawe czy teraz również mój post zostanie skasowany przy wysyłce.
Mam kilka rootkitów w systemie ale o nich wiem (http://www.gmer.net) . Któryś jednak działa przeciwko mnie.
Rosja wiedziała że głosowanie nie wyjdzie, mają ich polityków w kieszeni.
Więc po co ta heca.
Proste.
Przejąć przesyłową infrastrukturę Cypru i zdobyć silny przyczółek w EU na własne potrzeby.
Ruscy nic nie stracą a zyskają, Cypr prosi ich o pomoc.
Z niecierpliwością czekam aż zrobi podobnie Chyży Ruj.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
-
- Gaduła
Wy wszędzie te głowy i ramiona widzicie, ja tam nie patrzę na takie rzeczy, ale jeśli 1,51 to chya ORGR?Chris.ldn pisze:rafmax pisze:antoniZ pisze:
Na dziennym edziu też jest RGR z zasięgiem 1,51xx
Takie coś się wyrysowało..... Sam w to nie wierzę....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".