to co zaby lubia najbardziej

Witam:)Tomasz196407 pisze:Dzięki ja już nic nie mówie,MR. D pisze:Kerad nie sprowokujesz mnie. Nie wiem o co Ci chodzi, ale nie sprowadzisz mnie do swojego poziomu. To co piszesz świadczy tylko o tym, że nie masz zielonego pojęcia o tym co chcesz robić. Każdy kto chociaż ma odrobinkę wiedzy i doświadczenia wie ile może oznaczać każde słowo Mario.
Tomasz u mnie odbili dokładnie 9 punktów nad dołkiem wakacyjnym ;-) Dalej wierzę, że poranny sceniariusz z 9500 się zrealizuje ;-)będzie jak będzie
To wczoraj luke zamknęliśmy Piotrze,Zolo pisze:Witam:)Tomasz196407 pisze:Dzięki ja już nic nie mówie,MR. D pisze:Kerad nie sprowokujesz mnie. Nie wiem o co Ci chodzi, ale nie sprowadzisz mnie do swojego poziomu. To co piszesz świadczy tylko o tym, że nie masz zielonego pojęcia o tym co chcesz robić. Każdy kto chociaż ma odrobinkę wiedzy i doświadczenia wie ile może oznaczać każde słowo Mario.
Tomasz u mnie odbili dokładnie 9 punktów nad dołkiem wakacyjnym ;-) Dalej wierzę, że poranny sceniariusz z 9500 się zrealizuje ;-)będzie jak będzie
Mi się wydaje tak jak wczoraj pisałem, że zamkniemy dzienną lukę na DAX. A teraz chwilowe odbicie i powrót do spadków
Wolumen to potwierdza?karnak pisze:Spójrzcie na nasz WIG20, jak ładnie odbił się od wyznaczonego mu dołka =====> rozpoczęły się średnioterminowe wzrosty.
_Kerad_ pisze:birkof86 pisze:
Jutro występm Super Mario wystarczy że coś wspomni o ze od grudnia zwiekszyło się ryzyko inflacji i już masz podwaliny do zjazdu i testowania 1,07
ale głupoty piszesz,szok![]()
cała polityka monetarna jest skierowana na walkę z deflacją żeby pojawiła się inflacja,
to jak myślisz groźba pojawienia inflacji spowoduje osłabienie Edka?
Zolo pisze:A słyszałem jednego z anali, który twierdzi, że nasz WIG-20 jedzie w stronę Grunwaldu he he. Ładnie