to co zaby lubia najbardziej
DayTrading: Środa 20.01.2016
- dobryfxplayer
- Maniak

Re: DayTrading: Środa 20.01.2016
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Witam:)Tomasz196407 pisze:Dzięki ja już nic nie mówie,MR. D pisze:Kerad nie sprowokujesz mnie. Nie wiem o co Ci chodzi, ale nie sprowadzisz mnie do swojego poziomu. To co piszesz świadczy tylko o tym, że nie masz zielonego pojęcia o tym co chcesz robić. Każdy kto chociaż ma odrobinkę wiedzy i doświadczenia wie ile może oznaczać każde słowo Mario.
Tomasz u mnie odbili dokładnie 9 punktów nad dołkiem wakacyjnym ;-) Dalej wierzę, że poranny sceniariusz z 9500 się zrealizuje ;-)będzie jak będzie
Mi się wydaje tak jak wczoraj pisałem, że zamkniemy dzienną lukę na DAX. A teraz chwilowe odbicie i powrót do spadków
Jedziemy z edkiem na 1.13-1.15 a tam pakujemy się w szorty z celem 1.0
Ankieta na forum i wskaźnik forexowych obszczymurków z myfxbook (w wolnym tłumaczeniu) mówi to samo.
Przy 1.0850 założenie bierze w łeb.
Ankieta na forum i wskaźnik forexowych obszczymurków z myfxbook (w wolnym tłumaczeniu) mówi to samo.
Przy 1.0850 założenie bierze w łeb.
- dobryfxplayer
- Maniak

no widac ze kupuja dolca na potege... dane nie maja znaczenia. widac to mocno chociazby po usd/pln...
najmniejsza linia oporu jest pod wzrosty. Jessie Livermoore tak powiedzial mi wczoraj przez telefon.
najmniejsza linia oporu jest pod wzrosty. Jessie Livermoore tak powiedzial mi wczoraj przez telefon.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
-
Tomasz196407
- Fanatyk

To wczoraj luke zamknęliśmy Piotrze,Zolo pisze:Witam:)Tomasz196407 pisze:Dzięki ja już nic nie mówie,MR. D pisze:Kerad nie sprowokujesz mnie. Nie wiem o co Ci chodzi, ale nie sprowadzisz mnie do swojego poziomu. To co piszesz świadczy tylko o tym, że nie masz zielonego pojęcia o tym co chcesz robić. Każdy kto chociaż ma odrobinkę wiedzy i doświadczenia wie ile może oznaczać każde słowo Mario.
Tomasz u mnie odbili dokładnie 9 punktów nad dołkiem wakacyjnym ;-) Dalej wierzę, że poranny sceniariusz z 9500 się zrealizuje ;-)będzie jak będzie
Mi się wydaje tak jak wczoraj pisałem, że zamkniemy dzienną lukę na DAX. A teraz chwilowe odbicie i powrót do spadków
dziś chwila zwątpnienia zasiane wykresami innych
idą na wybicie sierpniowych dołków
Sp500 nadaje kierunek
Ostatnio zmieniony 20 sty 2016, 16:04 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolumen to potwierdza?karnak pisze:Spójrzcie na nasz WIG20, jak ładnie odbił się od wyznaczonego mu dołka =====> rozpoczęły się średnioterminowe wzrosty.
-- Dodano: 20 sty 2016, 16:02 --
Wzrosty to bedzie na GOLD ostro juz od jutra.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dokładnie Tomek!
Za bardzo napompowane są giełdy zachodnie. A i wykresy MN pokazują gdzie jedziemy. Myślę, że po chwilowym bujaniu cofka w stronę psychologicznego poziomu 9000pkt to założenie na następne dni. Może ewentualnie EBC chwilowo podbić kurs ale tylko na chwilę. Pozdrawiam Wszystkich
Za bardzo napompowane są giełdy zachodnie. A i wykresy MN pokazują gdzie jedziemy. Myślę, że po chwilowym bujaniu cofka w stronę psychologicznego poziomu 9000pkt to założenie na następne dni. Może ewentualnie EBC chwilowo podbić kurs ale tylko na chwilę. Pozdrawiam Wszystkich
_Kerad_ pisze:birkof86 pisze:
Jutro występm Super Mario wystarczy że coś wspomni o ze od grudnia zwiekszyło się ryzyko inflacji i już masz podwaliny do zjazdu i testowania 1,07
ale głupoty piszesz,szok![]()
cała polityka monetarna jest skierowana na walkę z deflacją żeby pojawiła się inflacja,
to jak myślisz groźba pojawienia inflacji spowoduje osłabienie Edka?
wybacz pisalem na szybko i zjadlem wyraz dla , sens miał byc ze zwiekszylo sie ryzyko dla inflacji
A słyszałem jednego z anali, który twierdzi, że nasz WIG-20 jedzie w stronę Grunwaldu he he. Ładnie
Zolo pisze:A słyszałem jednego z anali, który twierdzi, że nasz WIG-20 jedzie w stronę Grunwaldu he he. Ładnie
a może chrzest Polski?
w końcu mamy 1050 rocznicę - trzeba to uczcić
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"