-- Dodano: 19 lis 2014, 18:33 --
freakout pisze:
heheh, przecież nie napisałem żeby ładować całe depo w L,
Doładnie, ale jakieś 85-95%
freakout pisze:
heheh, przecież nie napisałem żeby ładować całe depo w L,
ZielonaMgielka pisze:SPX
Siedzimy na wsparciu. Warto byc ostroznym z shortami bo tutaj z pewnoscia gromadzi sie jeszcze troche popytu.
Przebicie wsparcia moze dac swietna okazje do wejscia w krotka z ciasnym stopem podczas ewentualnego retestu.
https://www.tradingview.com/x/bWAsenSU/
po wyjściu z klina łapać S - foto dla Ciebieshogomad pisze:Ja tam na edku jeszcze nic nie robie....wygląda ,że jest miejsce na wzrosty. lepiej zaczekać dzień dwa i zrobić sobie pewną mega Ske
-- Dodano: śr 19-11-2014, 18:46 --Bemowo1 pisze:po wyjściu z klina łapać S - foto dla Ciebieshogomad pisze:Ja tam na edku jeszcze nic nie robie....wygląda ,że jest miejsce na wzrosty. lepiej zaczekać dzień dwa i zrobić sobie pewną mega Ske
Nowy123 pisze:
-- Dodano: śr 19-11-2014, 18:46 --
długo nie trzeba było czekaćfreakout pisze:przyłączam się do opinii moich poprzedników jeśli chodzi o złoto - można spokojnie szukać dobrego sygnału na L
wolumenik jak zwykle mnie nie zawiódłBemowo1 pisze:długo nie trzeba było czekaćfreakout pisze:przyłączam się do opinii moich poprzedników jeśli chodzi o złoto - można spokojnie szukać dobrego sygnału na L