Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Taaaa.... parówki nie sa w sumie takie złe ....jeszcze jakby musztarde do nich gdzieś jakimś cudem zdobyć to juz bedzie uczta
mieszaja mykam bo nuda trzecie zejscie brak i zobaczymy czy 13k wytrzyma na NQ
u ciebie to z mojego 990 i moze juz wtedy zaczne normalniej te lki brac
piwko zamiast musztardy polecam
Ostatnio zmieniony 19 maja 2021, 12:10 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
navik przydlaloby sie by wyciagneli te falke na powiedzmy 950 to w tedy by byla szansa na jakies ciut wieksze podbicie
bo jak opra sie na 13000 to dalej bedzie dpa blada wg mnie
z minutki akurat mam piekny podazowy kanalik na 953 bajka
tsunami
edek lka to juz gorący kartofel bo ja s ale sl na 5pip
navik przydlaloby sie by wyciagneli te falke na powiedzmy 950 to w tedy by byla szansa na jakies ciut wieksze podbicie
bo jak opra sie na 13000 to dalej bedzie dpa blada wg mnie
z minutki akurat mam piekny podazowy kanalik na 953 bajka
tsunami
edek lka to juz gorący kartofel bo ja s ale sl na 5pip
Ja dobrałem L po 1.21930. Będę realizował, ale pewnie przed 20