POstawilem juz oczekujace i najwyzej bede sie znowu na tym sssss szarpał

juz jestem brrr bo moglem od 19x zaczynac bym nie musial czekac
POstawilem juz oczekujace i najwyzej bede sie znowu na tym sssss szarpał
NAVIKnavik pisze: ↑19 kwie 2023, 11:37Baxik , na wti jest luka z poniedziałkowego otwarcia (03.04 ) do zamknięcia wg mnie .
Do końca tygodnia pasowałoby ją domknąć .
Na D1 wróciliśmy do szerokiej konsoli w której bujali sie od grudnia. Probowali wyjsć z niej dołem , teraz górą czyli rozrzut maja spory , ale została spora luka i myśle ze trzeba ja zamknąć .
OK. To forex jest, wiec każdy musi mieć swoją ocenę sytuacji i pod nią próbować zagrywaćbaxik pisze: ↑19 kwie 2023, 12:04NAVIKnavik pisze: ↑19 kwie 2023, 11:37Baxik , na wti jest luka z poniedziałkowego otwarcia (03.04 ) do zamknięcia wg mnie .
Do końca tygodnia pasowałoby ją domknąć .
Na D1 wróciliśmy do szerokiej konsoli w której bujali sie od grudnia. Probowali wyjsć z niej dołem , teraz górą czyli rozrzut maja spory , ale została spora luka i myśle ze trzeba ja zamknąć .
tu dalej pilka jest w grze
dalej jestesmy wzrostowo bardzo wyraznie bo 23 fb nie ruszone
ani 161 tez
Dlatego jeszcze nie wolno mi grac na lukę:5
bo dalej w sumie nie mam zadnego sygnalu juz na ski![]()
![]()
na razie zamiast zarabiac mocze dpsko w sumie bo 3dzien spadku
ale moze o to im chodzilo by zamieszac![]()
i wejsc sobie dzis w ele
![]()
![]()
na majowy kontrakt
ja tylko przypomne ze kontrakty marcowe byly w ok 65![]()
![]()
![]()
![]()
czyli na dzis bajkaaaaaaaaaaaaaaaaa ale to czerwiec ale wszystko byc moze
![]()
dzieki
dolar sie wzmocni ale do maja dalekosetka pisze: ↑19 kwie 2023, 12:55dziekitylko ze ja jestem hazardzista i zazwyczaj dlugoterminowym
![]()
jak dla mnie to ostatnie podrygi edka a usd chf to mi wystarczy jak dobijemy w okolice 0,92.
W tym momencie jestem na zero. Mam 1,5 lota L i nie wykluczone ze jak pojdzie sygnał to w locie jeszcze dołoże.
0,9025 i juz up