Sytuacja na SP500. Są w setupie wzrostowym, ale trafił się teraz bardzo silny opór. Jak przejda to jazda na 2352, z testem fibo 100%. A DAX to nie wiem gdzie zaleci w tym czasie. Teraz moga cos zachachmencić na tym oporze, ale plan jest oczywisty. UP UP UP.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Dobra, koniec licytacji i zagadka
-----------------------------------------------
z nikim nie licytuje sie, tu jest forum
i kazda opinia i komentarz jest stosowny dt tematyki
a robi sie pomału z tego dział jedenej nieomylnej strategii,
która nawet jak sie omyli to i tak jest racja, - BEzsens
Tomasz196407 pisze:
z nikim nie licytuje sie, tu jest forum
i kazda opinia i komentarz jest stosowny dt tematyki
a robi sie pomału z tego dział jedenej nieomylnej strategii,
która nawet jak sie omyli to i tak jest racja, - BEzsens
To fakt, taka sytuacja to bezsens, szczególnie że udzielają się na f-miasto
Ten silny wczorajszy wzrost na edku jest faktycznie całkowicie nielogiczny. Z uwagi na pierwszą turę wyborów we Francji juz w te niedzielę i spore szanse na wygranie tej pierwszej tury przez Le Pen edek i Dax powinny spadać. Dax wczoraj poleciał 1% i to było logiczne. Zachowania edka nie jestem w stanie wytłumaczyć. Być może nie da się tego zrobić.
@Świeżak
Tye masz się ponoć uczyć, a nie bawić na demo ? Zakładam, że konto demo to kwota 10 000 zł. I Ty grasz 1 lotem na Daxie ? Oszalałeś ? 0,05 lub maksymalnie 0,1 .
Graj mniejszymi wielkościami i wtedy patrz na skuteczność systemu. Przy ogromych wielkościach pozycji, takie granie to gorzej niż ruletka. Grając takimi dużymi pozycjami to niczego się nie nauczysz, tylko przez lata będziesz obserwował jak wygląda MC przez przypadkowy mały ruch.
Osobiście zawsze miałem awersję do demo i chyba to się potwierdza także w Twoim przypadku. Więcej byś się nauczył grając na real koncie o wartości 1000 zł.
Jeśli nie zaczniesz grać rozsądnymi wielkościami pozycji to tracisz tylko czas i niczego się nie uczysz.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
L P jest wiecznie druga ,przynajmnie tak ja zrobili w sondazach zeby wszyscy sie z tym oswoili. W wyborach tez tak zrobia a wielcy gracze dobrze o tym wiedza
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
PS. Spokojnie wszystko jest rozplanowane. Najważniejsza jest gra, systematyczność zyzsków. Wielkość pozycji można później dostosować. Wiadomo, ze 0,5lota to będzie max na DAX-ie. A na konsolach będę pewnie grał 0,1. PS2. Moim celem jest pomnożenie demo na razie, a grając 0,01 lota to zajmie to wieczność
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
TsunamiPL pisze:Zachowania edka nie jestem w stanie wytłumaczyć. Być może nie da się tego zrobić.
Ewentualny brak Brexitu, zostawiłby UK w EU, a to byłoby dobre dla UE a tym samym dla Euro.
Ewentualne zwyciestwo Le Pen to koniec UE, koniec strefy euro i koniec waluty euro. Brexit jest już faktem i nie ma sensu o tym dywagować. Frexit jest obecnie kolejny exitem, który trzeba brać pod uwagę.
Zerknij na to opracowanie :