10.45 powinnas juz miecpkubiu pisze:widze ze na edku przed fed promocja 1,3916 a ja dalej nie mam kasy że by zahedzowane dac L!!!
XTB przelewy dopiero po 12.OO
DayTrading: Środa 19.03.2014
Re: DayTrading: Środa 19.03.2014
rzezniku jesli beda lepsze dane z UK bedzie mozna ladnie DZIS PRZYCIAC
jak jeszcze dodatkowo USD JPY wspomoze RZEZNIKA pod HT przy FEDZIE

tak ale do 1345 i koniec później po cięciu może dopiero spadek zrobić albo up jeśli cięcia nie będzie.
Korekta na złocie nabiera rozpędu
. Objęcie bessy zadziałało podręcznikowo. Zaraz mamy LT, jeśli strzeli to nic tylko czekać na przynajmniej 1307.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
objecie bessyraposo pisze:Korekta na złocie nabiera rozpędu. Objęcie bessy zadziałało podręcznikowo. Zaraz mamy LT, jeśli strzeli to nic tylko czekać na przynajmniej 1307.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

usdjpy podwójne denko na h1?
buye dziś zyskują
buye dziś zyskują
bede zamykal poprzez close ALL onelukpiasek pisze:masz jakąś strategie na wypadek gdybyś się pomylił w analizie ? co jak nie bedzie eS ? tylko eL , gdzie masz sl-ki a gdzie odwrócisz pozycje a może masz zamiar przetrzymać eSki nawet jak będą mocno tracić ? ciekawy jestem twojej strategiiNowy123 pisze:dzis FEDZIK - akcja i reakcja KIWI i KANGUR EDEK S trzymane zabezpiczone sl czas na FED i reakcje na DIP oczywsicie USD JPY odwrotnie L i czas reakcji na HT
-- Dodano: śr 19-03-2014, 10:50 --
ta kze mysle ze mielenie bedzie a ta kto ruch na KABLU pod dane

KABLU chyba juz znaja dane

Niemcy pokazały słabe wskaźniki ZEW
inicjatorem ruchu na rynkach wobec tego może być Euro
dane mogą interpretować ruch na spadek indeksu
edek i kabel, choć na tym drugim nie gram
za kilka minut okaże się
inicjatorem ruchu na rynkach wobec tego może być Euro
dane mogą interpretować ruch na spadek indeksu
edek i kabel, choć na tym drugim nie gram

za kilka minut okaże się
Ciapul pisze:bo to trzeba robić albo wpłatą ekspresową, albo wpłatą z karty kredytowej (2% prowizji) albo iść do okienka w pekao sa i wpłacić bezpośrednio na konto - wtedy max 20 min. i masz na konciepkubiu pisze:widze ze na edku przed fed promocja 1,3916 a ja dalej nie mam kasy że by zahedzowane dac L!!!
XTB przelewy dopiero po 12.OO
albo mieć konto u brokera mForex i konto w mBanku, wtedy ani prowizji, ani opłat a księgują w przeciagu kilku minut...
rzeznik co rano pisałem, ; ) ja już siedze, w drugim wagonieNowy123 pisze:rzezniku jesli beda lepsze dane z UK bedzie mozna ladnie DZIS PRZYCIAC![]()

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski