DayTrading: Środa 19.02.2020
Re: DayTrading: Środa 19.02.2020
Na tasiemkach równowaga, więc średnie ze 100 i 200 okresów poszły na pomoc. Najwyżej long będę wyżej otwierał. Oczywiście ostatni ruch dotarł do 50%
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a nawet opór

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Coś kojarze

Ja niestety nawet czasu nie mam do wykresu usiąść

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

a tak taśmy działały na h1
Niedługo ten obszar opuścimy (mam nadzieję, że niedługo)
I nie wiem czy górą czy dołem
Niedługo ten obszar opuścimy (mam nadzieję, że niedługo)
I nie wiem czy górą czy dołem
ja to mam tak na H2
WIADOMO TO RYNEK ZDECYDUJE
ale oporki widac wyraznie pierwszy to przerywana zolta
a i u was na wykresie jest ok 20 pip WYZEJJJJJJJJ
https://ifotos.pl/z/qaewphp/
I TO NIESTETY JEST TAK ZE RYNEK MOZE NIE WIDZIEC POTRZEBY ISC TAK JAK PROJEKCJA BO MOZE ZAWROCIC JUZ ZARAZ LUB JUTRO
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kurde.. no o to mi chodzilo

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
Przyjme btc

Można też grać na kanały i zasięgi. Wtedy nawet na M1 ładnie to działa. Wadą kanału jest to, że może zostać nagle wybity.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
po co grasz ssss jak to jeszczeXAB pisze: ↑19 lut 2020, 13:36wszystkie w sumie wejscia w pozycje pracuja na plusie wiec zmykam bo ja sie nie znam ale robie na elce na edku tez jakby co czyli zakladam ze urosnie
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
bemowo to to samo co ja na dolcach czyli usd/pl
od jak zauwazyl doktorek chyba 3,92 skubie usredniam i czekam krwa na zwale i pewnie jak mi sie znudzi to zwała pojdzie![]()
![]()
![]()
a ja moze zalapie sie z 1dna ska
teraz mam 3 czyli zwaly nie bedzie![]()
mykam nara

wti h1 - nie wygląda mi to na dalsze L. Dziś API, jutro zapasy które ostatnio ostro rosły
https://www.tradingview.com/x/j3vxVZhd/
https://www.tradingview.com/x/j3vxVZhd/