DayTrading: Środa 18.07.2018
Re: DayTrading: Środa 18.07.2018
barabaszek jeśli to pójdzie w dół to by wyglądało jak RGR z celem w okolicach 1,07 i zamknełoby luke z kwietnia 2017.
Nawet by mi to pasowało bo ja widze edka w tym roku poniżej 1,09, a jakby doszło do 1,07 to też by zamneło luke z kwietnia 2017
Nawet by mi to pasowało bo ja widze edka w tym roku poniżej 1,09, a jakby doszło do 1,07 to też by zamneło luke z kwietnia 2017
w pelni popieramKusus pisze:Marnie wyglada ten pull back na dziennym na edku w kontekscie dalszych spadkow. Chyba maja chlopaki jakas niedokonczona sytuacje, sprawe na +1.17.

bo patrzac na wykres jakos trudno mi sie dopatrzec struktury falkowej 123
moze jakies 1,168 jeszcze wymaluja

no chyba zeby pociagneli w nocy czy jutro i wyraznie zeszli pod 1,16
inaczej to znowu pewnie slon pod gore beda popychac
widocznie-znowu za duzo ssssssssss ????????????

choc na oandzie 42 nasss a 57..... lkach
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jeszcze mozliwa na h4 gwiazda wieczorna. Generalnie jesli do 23 beda ponizej 1.1630 to miski gora a jutro czarny czwartek choc w sumie watpie zeby przed Draghim takie ruchy robiliXAB pisze:w pelni popieramKusus pisze:Marnie wyglada ten pull back na dziennym na edku w kontekscie dalszych spadkow. Chyba maja chlopaki jakas niedokonczona sytuacje, sprawe na +1.17.![]()
bo patrzac na wykres jakos trudno mi sie dopatrzec struktury falkowej 123
moze jakies 1,168 jeszcze wymaluja![]()
no chyba zeby pociagneli w nocy czy jutro i wyraznie zeszli pod 1,16
inaczej to znowu pewnie slon pod gore beda popychac
widocznie-znowu za duzo ssssssssss ????????????![]()
choc na oandzie 42 nasss a 57..... lkach

na geju mnie wymęczyli , żeby wybić 147,399 , tyle razy to samo robią a człowiek nigdy pewności nie ma
szkoba ,że tak cienko wchodziłem

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Nie rozpędzajcie z EU imo gramy korektę 5 falową jako A -wykres dzienny ,takie moje zdanie p.s. Nie jestem ekspertem od fal Elliota ,rozliczenie jest subiektywne 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2018, 22:52 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
A czasem się człowiek cieszy, że cienko wszedłnavik pisze:na geju mnie wymęczyli , żeby wybić 147,399 , tyle razy to samo robią a człowiek nigdy pewności nie ma![]()

The only way is up
heheh , dokładnie ...bo cały czas tej pewności nie maTsunamiPL pisze:A czasem się człowiek cieszy, że cienko wszedłnavik pisze:na geju mnie wymęczyli , żeby wybić 147,399 , tyle razy to samo robią a człowiek nigdy pewności nie ma![]()
szkoba ,że tak cienko wchodziłem![]()

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Jutro 10:30 sprzedaż detaliczna w UK. Scenariusz bazowy figura w góręnavik pisze:heheh , dokładnie ...bo cały czas tej pewności nie maTsunamiPL pisze:A czasem się człowiek cieszy, że cienko wszedłnavik pisze:na geju mnie wymęczyli , żeby wybić 147,399 , tyle razy to samo robią a człowiek nigdy pewności nie ma![]()
szkoba ,że tak cienko wchodziłem![]()
![]()

The only way is up
hmmm ... nie wiem , nie wiem , zobaczymy. H4 i D1 tak troche nie bardzo wyglądają , ale ja byk gejowy to wiadomo co będe grał ,
zostawiłem małe L , takie żeby nie zabiło mi depo w razie jakiejś wycinki
sapina zamknieta , i ropa na celownik wzięta - nie czuje ,że rymuje
ide spać bo padam na pysk . Do jutra

zostawiłem małe L , takie żeby nie zabiło mi depo w razie jakiejś wycinki
sapina zamknieta , i ropa na celownik wzięta - nie czuje ,że rymuje

ide spać bo padam na pysk . Do jutra