freakout pisze:GBPAUD - na H4 wielki młot, wolumen wykupiony, można szukać okazji do S z targetem 100-150 pipsów
sam jesteś młot większa korekta jeszcze trochę muszą dokończyć 5
a ja mam w d... te wasze fale bo one sprawdzają się tak jak nie powiem co patrz co mówią ci świece i wolumen, a nie jakieś kreski które mogą się wydłużać w nieskończoność
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
lukpiasek pisze:
odmierz ten prostokąt od ostaniego szczytu tam gdzie masz małą 2 i podaj zasięg - możesz ? wykres weekly
o to biega?
git malina, mnie wyszło jakieś 930$ więc 30 baksów można uznać za błąd statystyczny
dziś w nocy japonia urośnie a złoto pyknie z 1205 a jutro 1180 , w piątek konsola
dzięki
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem
highend pisze:Edek - 1.28100, niżej nie spadnie i będzie korekta UP.
Dlaczego ?
Prosta sprawa - tam jest dolna LT kanału spadkowego - czyli naszego trendu, gdzie edek spada w dół od 1.40
sami sobie sprawdźcie. Rysujemy równolegle od górnego.
Dzisiejszy ruch w dół też był łatwy do przewidzenia (ALE JESTEM GŁUPI) wystarczyło narysować
podtrend spadkowy (łącząc 2 punkty) i szczyt na 1.299 nam dodał trzeci punkt wczoraj. FUCK !
Dadas sprawdź poziom 1.28032 (tak mi pokazuje wskaźnik Twój).
1.2805 tam jest target S4.
No właśnie - i o to mi chodziło. Tak więc nie tak prędko z tym 1.276
a to raptem 60 pips od teraz. A niech sobie do tego miejsca spada zatem.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2014, 23:30 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy Dano12 i Ty to te same osoby bo wklejacie identyczne wykresy na eurusd np. dzisiaj?
tak tam tez wzucam swoje kreski bo mam paru znajomych i latwej im patrzec na to co wrzucam wchodzac na moj profil na IMAGE niz biegac po watkach i szukac
highend pisze:
Dzisiejszy ruch w dół też był łatwy do przewidzenia (ALE JESTEM GŁUPI) wystarczyło narysować
podtrend spadkowy (łącząc 2 punkty) i szczyt na 1.299 nam dodał trzeci punkt wczoraj. FUCK !
freakout pisze:GBPAUD - na H4 wielki młot, wolumen wykupiony, można szukać okazji do S z targetem 100-150 pipsów
sam jesteś młot większa korekta jeszcze trochę muszą dokończyć 5
a ja mam w d... te wasze fale bo one sprawdzają się tak jak nie powiem co patrz co mówią ci świece i wolumen, a nie jakieś kreski które mogą się wydłużać w nieskończoność
świeczki mówią mi że mamy zajebiste momentum wzrostowe ale nie martw się korekta wkrótce nadejdzie jak wszedłeś wysoko w sell to zarobisz coś a może więcej jak się okaże że korekta rozwinie się w impuls i będziemy mieć odwrócenie
Czy Dano12 i Ty to te same osoby bo wklejacie identyczne wykresy na eurusd np. dzisiaj?
tak tam tez wzucam swoje kreski bo mam paru znajomych i latwej im patrzec na to co wrzucam wchodzac na moj profil na IMAGE niz biegac po watkach i szukac
roberttheus pisze:świeczki mówią mi że mamy zajebiste momentum wzrostowe ale nie martw się korekta wkrótce nadejdzie jak wszedłeś wysoko w sell to zarobisz coś a może więcej jak się okaże że korekta rozwinie się w impuls i będziemy mieć odwrócenie
poza tym spójrz na D1 gdzie znajduje się GBPAUD - wczorajsze zamknięcie idealnie pod oporem na 1.8160