DayTrading: Środa 17.09.2014
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 17.09.2014
Mam zysk na ejku może go zaksiegowac czy dac rosnąc??
windsurfing na falach trendu
aud/usd https://www.tradingview.com/x/mJBIC6Eb/
na razie jak po sznurku ale muszą zrobić nowe low co by było bezpieczniej
wczoraj po prostu liczyłem że to bedzie korekta płaska abc a okazało się że była prosta abc i jeśli przebijemy low to rosną szanse że oznaczenia są dobre
na razie jak po sznurku ale muszą zrobić nowe low co by było bezpieczniej

wczoraj po prostu liczyłem że to bedzie korekta płaska abc a okazało się że była prosta abc i jeśli przebijemy low to rosną szanse że oznaczenia są dobre
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2014, 18:03 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Czuwam cały czas ale pszenica ładnie się broni i nie widzę powodu żeby uciekać , dołożyłem jeszcze kawę po 183 na wzrost i czekam na plonyhighend pisze:zasieg spadku SOYA: 950, to będzie koniec fali C
zasięg spadku Pszenica: 480
Oba wybiły z trójkąta dołem (tak jak myślałem), jadąc jeszcze bo wybitej linii... i teraz w dół.
Rexex - jak masz SL to dobrze, jak nie to uciekaj
- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
r4dkoo pisze:no na to wychodzi, tylko nie wiem czy nie wstrzymac sie sie chwile bo moga przetestowac jeszcze raz 1,29roberttheus pisze:To co euro kupujemy ?
a np.z aud nie lepiej? eur
sie okaze co reca
wykonczenie 3 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
oczywiście taki młotek może też być pretekstem do dalszych spadków bo on wygląda niemalże jak wisielecDadas pisze:Popieram, nasz kolega chyba nie to PA studiował.freakout pisze:powiadasz wydmuszka? w takim razie popatrz na W1 na młotki z 1 września 2013 i 11 listopada 2012koks pisze:gdyby to był zielony okazały młot a nie taka wydmuszka i na wazniejszym wsparciu to byłoby o co się martwićale to fusy, FOMC zweryfikuje nastroje
To jest młotek i to bez naciągania.
Górny knot jest mały.

może być większa faja w góre niż na EBC była w dół w końcu trwa wojna walutowa o osłabienie swojej waluty no niefreakout pisze:
oczywiście taki młotek może też być pretekstem do dalszych spadków bo on wygląda niemalże jak wisielecale osobiście spodziewam się strzału do góry - poziom 1.3120 męczy mnie strasznie, a poza tym na H4 zrobiło się coś a'la gwiazda wieczorna, a ja przy takim trendzie traktuję to jako chwilową korektę przed dalszymi wzrostami
a jak będzie to się za niedługo przekonamy

albo tylko lekkie pierdnięcie w górę a wzrost rozłożony na kilka dni tak też by mogło być niestety
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2014, 18:13 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

PSOS MORI NO 51 YES 49
Być, to zawsze może każda opcja.freakout pisze: oczywiście taki młotek może też być pretekstem do dalszych spadków bo on wygląda niemalże jak wisielecale osobiście spodziewam się strzału do góry - poziom 1.3120 męczy mnie strasznie, a poza tym na H4 zrobiło się coś a'la gwiazda wieczorna, a ja przy takim trendzie traktuję to jako chwilową korektę przed dalszymi wzrostami
a jak będzie to się za niedługo przekonamy
A wisielec, to nie ten kierunek!