Średnia 500 EMA z mojego interwału - tę średnią widzę ja i Osoby na forum, jest niepowtarzalna (bardzo małe prawdopodobieństwo, aby ktoś miał identyczną) - oddziela przedziały L i Sjohnwayne21 pisze:A jeśli mogę spytać Bemowo1`co to za średnia ?
Dziękuję za odpowiedź
DayTrading: Środa 17.07.2013
Re: DayTrading: Środa 17.07.2013
Wydaje mi się, że słusznie, bo jest sygnał na S.Bemowo1 pisze:edek władował się na moją średnią, która czasami mnie wkkkkk.
poziomy odbić,
pomimo, że technicznie silne PA wzrostowe L nie dotknę
S też nie dotykasz?
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ta ciemno zielona ze wstęgi ?????Bemowo1 pisze:Średnia 500 EMA z mojego interwału - tę średnią widzę ja i Osoby na forum, jest niepowtarzalna (bardzo małe prawdopodobieństwo, aby ktoś miał identyczną) - oddziela przedziały L i Sjohnwayne21 pisze:A jeśli mogę spytać Bemowo1`co to za średnia ?
Dziękuję za odpowiedź
Wracam z basenu a tu mi Ujek po stopach pojechał

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
jazda sie zacznie jak sp500 bedzie spadac
Tommy_Boss pisze:Ta ciemno zielona ze wstęgi ?????Bemowo1 pisze:Średnia 500 EMA z mojego interwału - tę średnią widzę ja i Osoby na forum, jest niepowtarzalna (bardzo małe prawdopodobieństwo, aby ktoś miał identyczną) - oddziela przedziały L i Sjohnwayne21 pisze:A jeśli mogę spytać Bemowo1`co to za średnia ?
Dziękuję za odpowiedź
Wracam z basenu a tu mi Ujek po stopach pojechał
o tę chodzi,
W S wejdę, ale jescze niech trochę się pomielą (aczkolwiek 2 S na plus zamknąłem) - ryzyko odłączenia światła w bosiu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
to jakies pop... benek mowi , ze dalej sle w rynek pusta kapuche a Ci ja dalej kupuja
troche jak z alkoholem - moze Cie zabic ale kazdy pije 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- kk.dreamer
- Pasjonat
Dywergencja jest jest na H1 na UJ, czyli że niby odwrót (spadniemy?)
A to by popsuło plan waszych S na edku
A to by popsuło plan waszych S na edku
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
1,2980 tu sie wszystko roztrzygnie ale mam wrazenie , ze trzymaja poziom jak e.chf 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

ED, sygnał S:
a na kablu mam dylemat - powiązanie oczywiście z eur/gbp
brakuje 1 podfali (5 w C)
lub duża laga jako fala 3
obecne miejsce - technicznie do L........????????
brakuje 1 podfali (5 w C)
lub duża laga jako fala 3
obecne miejsce - technicznie do L........????????