EUR USD chyba Londynek podjechal pod szczyt z sesji pejsow USAkow pod S wskoczenie
DayTrading: Środa 17.04.2013
Re: DayTrading: Środa 17.04.2013
EUR USD chyba Londynek podjechal pod szczyt z sesji pejsow USAkow pod S wskoczenie
super, edek w konsoli, a tu naglę się dowaidujemy ze mamy RGR'aErykG pisze:edek m15 orgr ?
edek już dziś swoje zrobił, od rana dwa ruchy po 50 pipek, czyli razem 100 było do zgranięcia
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
na to wygląda...Nowy123 pisze:EUR USD chyba Londynek podjechal pod szczyt z sesji pejsow USAkow pod S wskoczenie

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p575550
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
u mnie ten zjazd jest na mniejszym wolumenie niż wcześniejszy podjazd, tylko ten pierwszy zjazd, jest na największym jak do tej pory
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
volumen bierzesz z kontraktów na CME (GLOBEX)?BOCZEK pisze:u mnie ten zjazd jest na mniejszym wolumenie niż wcześniejszy podjazd, tylko ten pierwszy zjazd, jest na największym jak do tej pory
tylko futersy prawdę pokażą jaki volumen

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Malejący Volumen, górna krawędź zachowana, dolna poszerzana - są zadatki na trójkąt rozszerzający
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
szczerze to tym wolumenem się kiedyś interesowałem, ale gra na tym mi kipesko wychodziła.
Zapytałem się brokera o to skąd bierze wolumen, oto co mi odpowiedział konsultant;
nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć bo tych dostawców płynności jest wielu i ich nie znam, natomiast m.in. jest to saxo bank
Zapytałem się brokera o to skąd bierze wolumen, oto co mi odpowiedział konsultant;
nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć bo tych dostawców płynności jest wielu i ich nie znam, natomiast m.in. jest to saxo bank
Tak myślę!
Tak myślę!
volumenik to chyba kazdy ma innyniemiaszek pisze:volumen bierzesz z kontraktów na CME (GLOBEX)?BOCZEK pisze:u mnie ten zjazd jest na mniejszym wolumenie niż wcześniejszy podjazd, tylko ten pierwszy zjazd, jest na największym jak do tej pory
tylko futersy prawdę pokażą jaki volumen

jka byś dostał wolumen, z każdej kaski która trafia na rynek, to pewnie warto by było
Tak myślę!
Tak myślę!
edzio w dół, modły wysłuchane