fx-technik pisze:O czym wy gadacie???
L na Kablu???
Aż się musiałem przyjrzeć i śmiech mnie ogarnął co wy gracie!
A ja tylko oglądam co się teraz dzieje. Niedawno włączyłem platforme.navik pisze:Ja sobie skalpuje na m1- m15
fx-technik pisze:O czym wy gadacie???
L na Kablu???
Aż się musiałem przyjrzeć i śmiech mnie ogarnął co wy gracie!
A ja tylko oglądam co się teraz dzieje. Niedawno włączyłem platforme.navik pisze:Ja sobie skalpuje na m1- m15
a jaki mamy trend na edkuPrist pisze:Nieśmiertelny Trader pisze:Prist pisze:Panie i Panowie, moje pierwsze konto real właśnie założonetrzeba to opić póki jest kasa
Tylko czasem nie kupuj edka
z trendem i tylko z trendem
A po czym zakładasz, że konsolidacja się zakończyłafx-technik pisze:Na Edku mamy cały czas trend spadkowy.
Zaczynam powątpiewać, klub myszki miki przejął w Stanach władzę, więc .... choć z drugiej strony ma Monthly tak rozumiany trend zaneguje dopiero wyjście ponad 1.42fx-technik pisze:Trend spadkowy na Edku trwa już hoho, albo i dłużej:Obecnie jest tak:
Ty lepiej nie graj, bo widać z tego co piszesz, że nadal strategii i systemu, i planu brak, a odchodzi zgaduj-zgadula.Świeżak44 pisze:Sytuacja na DAX-ie patowa.. Cały czas trzymają się lini 10660... juz od wielu dni. Nazwe ja linia Trumpa, bo po wyborach cały czas na niej jadą, raz opór, raz wsparcie.. No cóż, a teraz jesteśmy dokładnie na środku.. Przypomina trochę zachowanie SP500 z wakacji..
-- Dodano: 16 lis 2016, 21:27 --
W takiej sytuacji można postawić pytanie "Jak grać, panie premierze, jak grać???"