uważam, że to jednak fałszywe wybicie, lub jak kto woli prawe ramie RGR...Bemowo1 pisze:powróciliśmy do kanału wzrostowego - dzisiaj zmiana trendu i nowe szczyty nie wykluczone.....
DayTrading: Środa 16.10.2013
Re: DayTrading: Środa 16.10.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
biorą akcjęPOLAND'S ZLOTY AROUND 1-MONTH HIGH ON FOREIGN BUYING
mam nadzieje że te saientisty nie będą brały dywidend po 20%
pokonaliśmy zgrupowanie średnich teraz prostokąt będzie pełnił rolę wsparcia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie wiesz co to mm, czy IMHO?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Oznacza to ze broker jest rynkiem samym w sobie, Ty zakładasz się z brokerem o powodzenie Twojej pozycji, jeśli wtapiasz broker idzie do salonu Lambo, jeśli zarabiasz broker sprzedaje Lambo.Ja198dwa pisze:CO TO ZNACZY?molmomas pisze:bo xm to market maker i lepiej unikać tego typu broków.
oczywiście IMHO.
Grzegorz
to znaczy, że trzeba w wątku o brokach poszukać....Ja198dwa pisze:CO TO ZNACZY?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
rzeczywiście coś w tym jest o czym piszesz - bardzo podobny układ wystąpił w styczniu ubiegłego rokuCiapul pisze:uważam, że to jednak fałszywe wybicie, lub jak kto woli prawe ramie RGR...Bemowo1 pisze:powróciliśmy do kanału wzrostowego - dzisiaj zmiana trendu i nowe szczyty nie wykluczone.....
jak znajdę to wkleję
gdzie sygnał kupna, na D1 na edku? gdzie?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dynamiczny przedział średnich - edik 2BOCZEK pisze:gdzie sygnał kupna, na D1 na edku? gdzie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 paź 2013, 12:25 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
żartowałem z tym S na funcie - przecież po wczorajszej wiktorii nad gwiazdami światowej piłki nożnej funt musi nowe szczyty porobićBemowo1 pisze:jak znajdę to wkleję