nie pod 0.94 tylko napisałeś że 0.94+10 wiec jaja już nie powinno byćKusus pisze: Pozycje sa juz na +.
Zakladalem sie wczoraj o lewe jajo ze cena wroci pod 0.940 i mialem racjetyle ze troche za pozno

nie pod 0.94 tylko napisałeś że 0.94+10 wiec jaja już nie powinno byćKusus pisze: Pozycje sa juz na +.
Zakladalem sie wczoraj o lewe jajo ze cena wroci pod 0.940 i mialem racjetyle ze troche za pozno
pedro pisze:oni mają Dildo Baginsy, które wysyłają od Sarumana sygnały, co i jak z danymi ; )Nowy123 pisze:czy znowu niewdzialan reka rynku wie jakie dane beda z KABALA i ponownie wyciaga juz w dobra strone kurs GBP ???
czy znowu bedzie powtorka z rozrywki jak to ma ostanimi czasy ze maja dobra kule lub wrozbite
nie mają najmniejszych zachamowań ... są bezczelni w tym co robią ; )![]()
![]()
ciszę się że udało ci się wyjść, mimo złych doradcówharymilloki pisze:Plan na SP500 zrealizowany. Teraz jeszcze czekam na DAXa.
jak nie będzie jaja, to zawsze można grać na gejuatlanticos pisze:nie pod 0.94 tylko napisałeś że 0.94+10 wiec jaja już nie powinno byćKusus pisze: Pozycje sa juz na +.
![]()
Tyle, że ja już nie mam koncepcji na to co tam się dziejeatlanticos pisze:nie pod 0.94 tylko napisałeś że 0.94+10 wiec jaja już nie powinno byćKusus pisze: Pozycje sa juz na +.
![]()
tu ponoć są nie tylko dla rzeźnika ale na inne pary teżhighend pisze:ma ktoś rozpisane pivoty na rzeźniku? interesuje mnie do jakiego poziomu dobijamy - czy 171.600 zamykać eLkę czy trzymać.....
dotarło do D_R2 ... https://www.tradingview.com/x/TWN69ZWm/highend pisze:ma ktoś rozpisane pivoty na rzeźniku? interesuje mnie do jakiego poziomu dobijamy - czy 171.600 zamykać eLkę czy trzymać.....
ORGR a nie niewidzialna reka rynku... h1 mówi wszystko... do tego retest d1 byłNowy123 pisze:czy znowu niewdzialan reka rynku wie jakie dane beda z KABALA i ponownie wyciaga juz w dobra strone kurs GBP ???
sory ale tutaj ostatnio przed danymy zawsze szli w dobra stroneatlanticos pisze:ORGR a nie niewidzialna reka rynku... h1 mówi wszystko... do tego retest d1 byłNowy123 pisze:czy znowu niewdzialan reka rynku wie jakie dane beda z KABALA i ponownie wyciaga juz w dobra strone kurs GBP ???