Hmm... przyczepiłeś się w swoim screenie do dwóch szczytów których Merlin nie uwzględnił, odesłałem do swojego gdzie linie idą po szczytach i są nie przecięte.zeuss pisze:a co niby tak przekonującego jest na twoim wykresie?cajto pisze:Pod postem Merlina jest mój screen - zobacz i powiedz czy dalej "nie".
jest identyczny jak u Merlina, więc twojego też się to tyczy
przepraszam gimbusie, że wyraziłem swoje zdanie, które wziąłeś za krytykę, ale do tego służy ten wątek. Jest jeden argument, który obali twoją teorię klina-mianowicie czas jego tworzenia. Specjalnie nie podam tego okresu abyś zajrzał do swoich notatek z dłoni, a dopiero pozniej nakładał maskę nieomylności.cajto pisze:Hmm... przyczepiłeś się w swoim screenie do dwóch szczytów których Merlin nie uwzględnił, odesłałem do swojego gdzie linie idą po szczytach i są nie przecięte.zeuss pisze:a co niby tak przekonującego jest na twoim wykresie?cajto pisze:Pod postem Merlina jest mój screen - zobacz i powiedz czy dalej "nie".
jest identyczny jak u Merlina, więc twojego też się to tyczy
Dla Ciebie jest to "identycznie", dla mnie kompletnie nielogiczne (Twoja postawa). Nie mówię że ten klin zadziała, bo nie ma jeszcze spełnionych wszystkich wymogów, to jeden ze scenariuszy możliwych do zrealizowania i tyle. Równie dobrze mogą wyjść górą i będzie po sprawie.
Następnym razem popatrz uważnie gdy Cie ktoś o to prosi, lub w ogóle nie zabieraj głosu.
ja tez od chwili w el na u.chf, ale martwi mnie troche d1 0,9344 bo odbilo i mialo odbic ale teraz powinni wrocic do ,9376 do ,9457 .spontfx pisze:a mi to wyglada na scieme
ja tam swoje trzymam
S edek i L usdchf kiwi pieknie zostalo zamkniete
oby do danych potem sie zobaczy czy to byla sciema
usd/chf jakos tutaj nie bardzo widac parcie na poludnie chyba ze pozniej przycisna z drugiej strony D1 wyglada bardzo ciekawie
TP ustawilem 0.9400 nie wiem czy dzisiaj przywala najwyzej poczekamcrok. pisze:ja tez od chwili w el na u.chf, ale martwi mnie troche d1 0,9344 bo odbilo i mialo odbic ale teraz powinni wrocic do ,9376 do ,9457 .spontfx pisze:a mi to wyglada na scieme
ja tam swoje trzymam
S edek i L usdchf kiwi pieknie zostalo zamkniete
oby do danych potem sie zobaczy czy to byla sciema
usd/chf jakos tutaj nie bardzo widac parcie na poludnie chyba ze pozniej przycisna z drugiej strony D1 wyglada bardzo ciekawie